Paul Pîrvulescu rămîne la Gaz Metan

Paul Pîrvulescu rămîne la Gaz Metan

Paul Pîrvulescu rămîne la Gaz Metan Mediaş, după ce Dinamo nu a reuşit să-i convingă pe medieşeni să accepteoferta pentru fotbalist. Deşi şefii din "Ştefan cel Mare" au încercat să încheie afacerea, omologii de la Mediaş nu au mai răspuns la telefon. Dinamoviştii voiau să pluseze la oferta de 600.000 de euro, dar n-au mai avut cu cine să negocieze. Conducerea "cîinilor" a încercat şi varianta online, trimiţînd oferta prin internet, dar medieşenii nu au dat nici un semn. UPDATE // Pîrvulescu mai crede doar într-o minune: "Din păcate, am înţeles că totul a picat. Nu cred să se mai întîmple ceva, asta-i viaţa!", le-a zis apropiaţilor. După ce în urmă cu cîteva ore se închiseseră toate porţile pentru Dinamo în legătură cu transferul lui Paul Pîrvulescu de la Mediaş în "Ştefan cel Mare", în aceste momente se negociază din nou între cele două cluburi.

Conducerea echipelor încearcă să ajungă la un acord cît mai rapid, medieşenii vor 800.000 de euro, iar bucureştenii sînt dispuşi să ofere doar 600.000 de euro, iar ideea este să se ajungă la o sumă de mijloc. În următoarea oră se speră ca totul să se rezolve.

Dinamo ar putea încheia descumpănită campania de transferuri din acest mercato, întrucît Gaz Metan Mediaş tocmai a refuzat ultima ofertă a roş-albilor pentru Pîrvulescu.

Mijlocaşul de 23 de ani va rămîne în continuare la formaţia ardeleană, diseară chiar se va prezenta la antrenamentele formaţiei lui Pustai, aceasta întrucît Mediaşul nu a fost de acord cu oferta de 600.000 de euro a bucureştenilor.

Gaz Metan nu a cedat sub pretenţiile de 800.000 de euro, iar dinamoviştii s-au enervat şi-au închis, momentan, orice negociere.

Iata ce a declarat Paul Parvulescu pe pagina sa de Facebook : ''Imi pare foarte rau pentru ca nu s-a realizat acest transfer!Asta este viata....!Multumesc tuturor suporterilor dinamovisti pt mesajele de incurajare si ca au fost alaturi de mine si le PROMIT ca Dinamo e singura echipa la care o sa plec dupa ce imi expira contracul la Medias!Sunteti cei mai frumosi si mai fanatici suporteri din tara!Sper sa aveti parte de multe bucurii si Dinamo sa castige campionatul!Multumesc pt tot si o sa va iubesc toata viata , in Romania voi juca doar la Gazu si la Dinamo.''