7 motive pentru care Horoba trebuie să plece

7 motive pentru care Horoba trebuie să plece

Am vrut să postez textul acesta de mai multă vreme, însă meciul din seara asta cu Pandurii Târgu Jiu m-a scos din minţi şi am decis să public aceste rânduri. E clar, la Gaz Metan este o problemă, atât în ceea ce priveşte psihicul jucătorilor, cât şi o stare de oboseală accentuată. Din mai multe motive, câteva enumerate mai jos, îi cer directorului Gazului Metan, Ioan Horoba, să plece de la club, astfel încât ceea ce se mai poate repara sezonul acesta, să fie reparat. Mă îndoiesc că el va lua în seamă lucrurile astea, având în vedere aroganţa şi mai ales tupeul lui, însă eu sper să se creeze un curent „anti-Horoba”, iar acest personaj malefic să plece în cele din urmă. Aşadar:
1. Deşi trebuia să recompensaţi fiecare jucător cu câteva mii de euro pentru parcursul foarte bun la prima participare în Europa League, ai amânat acest lucru, motivând că banii vor fi daţi când sosesc de la UEFA. Oare nu puteaţi să le daţi sumele de bani promise, iar când UEFA v-ar fi virat banii, aţi fi completat suma din buget. În acest fel, jucătorii erau ceva mai liniştiţi şi cu siguranţă, mulţumiţi. Dar nu, tu ai spus că le vei da banii când vor veni de la UEFA. Pentru asta... PLEACĂ HOROBA!

2. Pentru că deşi Gazul a avut un parcurs fabulos în campionatul trecut, nu ai catadicsit sa te „baţi” pentru aducerea vreunui jucător, deşi echipa a fost sau este angrenată în campionat, Europa League sau Cupa României. Cum Dumnezeu ai crezut că acelaşi lot poate lupta pe 2 fronturi, câteodată şi 3, dacă includem şi meciurile din Europa? Pentru asta... PLEACĂ HOROBA!

3. Pentru că în doar câţiva ani ai reuşit să calci în picioare spiritul acestei echipe. Pentru asta... PLEACĂ HOROBA!

4. Jucătorii(aceiaşi pe care Pustai îi foloseşte în campionat şi Cupă, şi care au fost folosiţi şi în Europa League) sunt vlăguiţi şi abia mai pot duce pe picioare un meci. De ce? Niciun transfer notabil în vară. Pentru asta... PLEACĂ HOROBA!

5. Echipa este pe un periculos loc 10, departe de ceea ce arăta sezonul trecut, iar tu visezi la Cupa României, deşi jocul scârţâie. Pentru asta.... PLEACĂ HOROBA!

6. Habar nu am dacă Eric are dreptate sau nu sau care este stadiul acestui scandal. Problema este că nu ai ştiut să fi diplomat, sa îl recompensezi pe om după un campionat trecut excelent, când brazilianul a marcat şi mai ales, a adus puncte vitale pentru echipă. De fapt, Gaz Metan şi-a pierdut, exclusiv din cauza incompetenţei şi orgoliului tău cretin, cel mai valoros jucător, iar vina este 100% a ta. Pentru asta... PLEACĂ HOROBA!

7. Pentru că i l-ai „băgat pe gât” lui Pustai pe Bratu, iar acesta încasează mii de euro pe lună fără să mişte un deget. Apropo, care este rolul tău în acest „transfer-bombă” pentru Gaz Metan şi cât şi-a „ieşit” la afacere? Pentru asta... PLEACĂ HOROBA!
Motive ar mai fi o mulţime, însă în seara asta mă opresc aici. Sper totuşi într-un ultim gest de normalitate şi bun-simţ din partea ta, un gest normal în actuala conjunctură, aşa că... PLEACĂ HOROBA! http://gazistul.blogspot.com/2011/08/voteaza-pentru-ca-horoba-sa-plece.html

Vasile Antipa.