Conducerea neinteresata de situatia celor 2 jucatori

Conducerea neinteresata de situatia celor 2 jucatori

Jucătorii lui Gaz Metan Mediaş, Paul Pârvulescu şi Zoran Markovic, au părăsit Spitalul Municipal din Târgu Jiu după accidentările suferite în meciul cu Pandurii. Medicii le-au pus celor doi diagnostice mai puţin grave decât se preconiza. Astfel, Markovic are doar contuzie toracică fără leziuni, în vreme ce Pârvulescu a suferit un traumatism cranio-facial acut fără leziuni.

Eugen Pârvulescu, preşedintele clubului Pandurii şi tatăl lui Paul Pârvulescu, a venit însoţit de soşia sa, Mariana, la spitalul unde se afla fiul său sub observaţia medicilor. Atât fotbalistul, cât şi cei doi părinţi erau dezamăgiţi de indiferenţa conducătorilor medieşeni faţă de starea fiului său.

"Sper să mă fac bine cât mai repede, nu doream să îi dau emoţii tatălui meu. Mă bucur că nu e nimic grav. Arbitrul a procedat bine, probabil, nelăsându-l pe tatăl meu să pătrundă pe teren. Sunt trist că nu a venit nimeni din conducere după mine şi Markovic la spital. A sosit doar domnul Biro aici, chiar vorbeam cu Markovic că pe cei din conducere nu îi interesează de noi" a spus Paul Pârvulescu, a cărui supărare a fost completată de constatarea seacă a mamei sale: "Noroc că sunt cei de la Pandurii aici".