Eric a primit cartea verde de la FIFA

Eric a primit cartea verde de la FIFA

Fostul jucător al medieşenilor de la Gaz Metan, Eric de Oliveira este în culmea fericirii după ce a primit cartea verde din partea FIFA şi poate evolua de acum înainte pentru noua sa echipă, Karpaty Lvov.

După ce a intrat în conflict cu Ioan Horoba, preşedintele echipei medieşene, Eric a declarat că i s-a încheiat contractul semnat şi că poate pleca la oricare altă echipă. Drept urmare, brazilianul în vîrstă de 25 de ani a semnat cu ucrainenii de la Karpaty, dar a trebuit să primească şi cartea verde din partea FIFA.

Eric a exultat de fericire pe pagina sa de Facebook spunînd că i s-a făcut într-un final dreptate şi că le mulţumeşte celor de la Gaz Metan Mediaş pentru cei 4 ani petrecuţi la echipa din România.

"In primu randul vreau sa multumesc Gaz Metan Medias pt oportunitatea acordata in 4 ani, cum jucator profesionista, totul ce am trait la Medias o fost frumos,cu inima,dragostea si intensitate maxima, Fifa ieri o facut dreptate si sunt cel mai fericit,totul ce am incercat o fost cu ganduri la familia mea,cateva de persoane mi-o aruncat cu pietre,dar nu o fostul destul ca sa ma distruga,azi am primit inca o dovada ca D-zeu i sus si faci dreptate...

trebuia numai sa aibe incredere in el...2 luni de stress,de lupta,de nervi si de incredere...Multumesc nevasta mea pe care o fost alaturi de mine,prieteni care o stat langa mine si Medias pentru dragoste acordata... Multumesc Romania... pentru cativa am ceva de spus... Sunt Eric de Oliveira si nu va ma opritii niciodata, pt ca m-am nascut pt a invigi dificultati si intodeauna sa devin cel mai tare... Multumesc colegilor de echipa si antrenori! Treaba mea la Medias so terminat deocandata, dar nimeni nu stie vitorul, sper ca si departe de medias pot sa aduc bucurie inca odata pe toti care au incredere in mine!", a scris Eric pe Facebook.

După 11 etape, Karpaty este pe locul 15 în Premier League, cu 7 puncte adunate şi este la doar două puncte de ultimul loc.