EXCLUSIV : Paul Pîrvulescu si-a revenit !!!

EXCLUSIV : Paul Pîrvulescu si-a revenit !!!

Paul Pîrvulescu s-a accidentat grav în minutul 20 al partidei dintre Pandurii şi Gaz Metan Mediaş, dar arbitrul Alexandru Deaconu a lăsat jocul să continue mai bine de un minut, în loc să-l oprească imediat pentru ca jucătorul să primească îngrijiri medicale.
"Paul a rămas întins pe teren după ce s-a lovit cu capul de genunchiul unui adversar şi a fost nevoie de intervenţia medicilor. După aceea a fost transportat cu ambulanţa la spital, acolo unde şi-a revenit într-un final. În aceste moment este lucid, vorbeşte şi semnele sînt bune.

E de condamnat pasivitatea arbitrului, cînd un jucător stă nemiscat pe gazon. Deaconu nu l-a lăsat pe tatăl lui Pîrvulescu (n.r. Eugen Pîrvulescu este preşedinte la Pandurii) sa vadă ce are copilul său. În primul rînd sîntem oameni! L-a oprit să vadă ce are, inclusiv la salvare", a declarat directorul general al Gazului din Mediaş, Ioan Horoba, la Fanatik show, pe DigiSport.

"Am reuşit să ne închidem foarte bine în acest meci, am stat mai bine în apărare decât altădată, dar dacă nu contăm pe atac e greu să învingem. Să sperăm că nu e nimic grav cu Pârvulescu. Din câte am aflat, mai severă e accidentarea lui Markovic, care are fisură la coaste. Noi avem un lot destul de slab numeric. Nu pot să zic că am jucat slab, am fost aproape chiar de un egal, dar am făcut multe erori de cascadorii râsului. Este greu să prindem un loc de cupă europeană. Absenţa lui Eric se va resimţi până la finalul campionatului" a spus Pustai la Fanatik Show, pe DigiSport.

"Conform regulamentului nu era voie să intru pe teren, deşi fiul meu era căzut pe teren. Nu voiam să îl supăr cumva pe arbitrul Deaconu, Doamne fereşte! Abia aştept să mă duc la spital să văd care e starea lui Paul, am înţeles că e bine"
a spus Eugen Pârvulescu la Fanatik Show, pe DigiSport.