Otelul Galati - Gaz Metan , ora 21:30

Otelul Galati - Gaz Metan , ora 21:30

Tehnicianul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, joi, că speră ca meciul cu Oţelul Galaţi să fie unul frumos şi ca echipa sa să iasă neînvinsă din această confruntare.

"Întâlnim echipa campioană, o echipă care asemeni nouă s-a bătut pe mai multe planuri, cel european, campionatul şi Cupa României. Se pare că sunt într-o uşoară revenire după ultimele rezultate. Sper ca meciul să fie unul frumos şi spectaculos din punct de vedere fotbalistic, iar noi să părăsim terenul neînvinşi. Din păcate, pe lângă mai vechii accidentaţi, nu-i vom putea folosi pe Trtovac şi Hoban, dar nici pe Todea care e suspendat"
, a precizat Cristi Pustai.
Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că echipa sa trecut peste toate probleme întâmpinate şi că îşi doreşte ca jucătorii săi să câştige trei, patru meciuri la rând în campionat, pentru a se apropia de locurile fruntaşe.

"Ne aşteaptă un meci greu, cel cu Gaz Metan Mediaş. Vom avea în faţă o echipă care în ultima vreme a avut o creştere a randamentului şi care are în componenţă jucători valoroşi. Noi venim după două victorii consecutive, una în campionat şi una în Cupă şi ne dorim să continuăm pe acest drum. Aşa acum am mai spus, avem nevoie să legăm 3-4 victorii în campionat pentru a ajunge pe poziţiile fruntaşe. Am trecut peste toate problemele întâmpinate la echipă, acum totul depinde de atitudinea băieţilor mei, sper că au înţeles ce vreau de la ei", a declarat Dorinel Munteanu.

Tehnicianul Oţelului nu va putea conta pe Neagu (suspendat), Buş şi Chavez (accidentaţi).