Pustai:''Intalnim o echipa in foame de puncte''

Pustai:''Intalnim o echipa in foame de puncte''

Gaziștii sunt precauți înaintea meciului cu Sportul Studențesc, dar având în vedere eșecul din meciul cu Pandurii tg Jiu din etapa trecută, scor 1-0 pentru gorjeni, Pustai a spus că merge la victorie.

Pustai consideră că greșelile din meciul cu Pandurii trebuie remediate cât mai repede, deoarece clasamentul Ligii I se va „scinda” în două părți, iar pentru gaziști este „de preferat” să se afle în prima jumătate. „Ne așteaptă un nou meci pe teren propriu, din păcate venim fără puncte de la Tg. Jiu, și ce este mai rău, venim și cu trei jucători accidentați. Întâlnim o echipă incomodă, o echipă care se află și ea în suferință de puncte, o echipă care joacă destul de bine în deplasare, care are o singură victorie și aceea în deplasare, care în ultima deplasare a făcut egal la Astra, una dintre revelațiile acestui campionat. Deci, ne așteaptă un meci foarte greu. Însă, exact cum anticipam, după această pauză de două săptămâni, cred că echipa noastră este pe un drum bun. Chiar și meciul de la Tg. Jiu m-a mulțumit, pentru că puteam să obținem cel puțin un punct, dar ăsta este fotbalul. Am zis, este doar un joc, până la urmă, și trebuie să vedem unde am greșit, pentru că în momentul în care nu înscrii și primești gol, înseamnă că ai făcut greșeli. Trebuie să le remediem cât mai repede, astfel încât vineri să obținem punctele puse în joc, pentru că, probabil, după următoarea pauză clasamentul se va scinda în două și aș prefer ca echipa noastră să fie în prima jumătate a clasamentului”, a spus Cristi Pustai, antrenorul Gazului.

Pentru partida de vineri, medieșenii nu pot conta pe Pîrvulescu, care a suferit o comoție în partida cu Pandurii, Markovic și Hoban. Situația lui Trtovac este incertă, jucătorul acuzând dureri în zona tendonului lui Ahile. „Pîrvulescu, Markovic și Hoban. Nu știu încă situația lui Trtovac, care are și el probleme și trebuia să fie programat la operație, dar să sperăm că va mai reuși să tragă un pic de el, să facă antrenamente pe durere. Are un pinten în zona tendonului achilian, e foarte dureros și trebuie operat, dar, având în vedere că sunt ceva probleme de lot, s-ar putea ca încă două-trei săptămâni să își amâne operația”, a adăugat Cristi Pustai.

Echipa probabilă: Pleşca - Frăsinescu, Fl.Lazăr, Ciucă, Vukadinović - Cip.Petre, Todea, Breeveld, R.Avram - Bawab, Bud; Antrenor: Cristian Pustai; Accidentaţi: Al.Muntean, Raúl del Campo, Dudiţă, Z.Marković, Hoban, Pârvulescu; Incerţi: D.Roman, Trtovac; Suspendaţi: -

Echipa probabilă: A.Popescu - Beţa, Patriche, D.Lung, Maxim - Ghinga, A.Lungu - V.Lazăr, Ferfelea, Târnăcop - Curelea; Antrenor: Daniel Timofte -nou-; Accidentaţi: -; Suspendaţi: -

Gaz Metan Mediaş - Sportul Studenţesc Bucureşti
Palmares: 2 2 0 0 4-0;
Primul meci: 3-0 la Sibiu, la 15 august 2010;
Al doilea meci: 1-0 la Bucureşti, la 13 martie 2011.

Meciurile all-time din prima ligă:

15.08.2010: Gaz Metan Mediaş - Sportul Studenţesc Bucureşti 3 - 0
13.03.2011: Sportul Studenţesc Bucureşti - Gaz Metan Mediaş 0 - 1

Gaz Metan Mediaș - Sportul Studențesc se joacă astazi, de la ora 19.00.

Următorii adversari ai Gazului vor fi Otelul, Vaslui și Rapid.