Terminati sau doar obositi?

Terminati sau doar obositi?

Pandurii Targu Jiu a castigat meciul cu Gaz Metan Medias, scor 1-0, dupa golul marcat de Jaka Stromajer in minutul 74.
Un meci intre doua formatii de mijlocul clasamentului, doua formatii cu profil ofensiv promitea un spectacol adevarat la Targu Jiu, acolo unde Pandurii primeau replica Gazului Metan din Medias. Gorjenii erau echipa favorita, insa oaspetii veneau sa smulga macar un punct, dupa infrangerea categorica din etapa trecuta cu Universitatea Cluj.

Meciul dezamageste insa in prima repriza, atunci cand doar accidentarea grava a lui Pirvulescu a incalzit spiritele in tribune. Mijlocasul mediesean s-a lovit de genunchiul lui Lemnaru si a fost transportat la spital, insa investigatiile nu au aratat o accidentare grava. In rest, ocaziile de poarta au lipsit cu desavarsire, singura sansa mai importanta venind in minutul 36, cand Bud a recuperat o minge din picioarele lui Cardoso, a patruns singur in careu spre Mingote, insa a reluat slab, pe langa poarta.

Ritmul partidei creste in cea de-a doua jumatate, iar ocaziile apartin in mare masura Pandurilor. Gorjenii sunt si cei care inscriu, Stromajer reusind sa marcheze primul gol al partidei cu un sut din 10 metri, in urma unei faze foarte frumoase, care a pornit de la o centrare a fiului antrenorului gorjean, Alexandru Grigoras. Mediesenii incearca din rasputeri sa revina, insa nu gasesc drumul spre gol, Mingote inchizand poarta in fata „vedetei” mediesenilor, Bawab.

Cu acest succes, gorjenii urca pe locul cinci in Liga I, cu 18 puncte, in timp ce mediesenii raman pe locul 10, cu 12 puncte, la egalitate cu campioana Otelul Galati.

Pandurii Targu Jiu – Gaz Metan Medias 1-0 (0-0)
Stadion: Tudor Vladimirescu (Targu Jiu)| Spectatori: 3.000.
Au marcat: Stromajer `74
Cartonase galbene: Cardoso `36, Viera`66 / C.Petre `45+2
Cartonase rosii: -.

Pandurii Targu Jiu: Mingote – Pleaşcă (’77 Ad.Rusu), Viera, Cardoso, Vlad - Voiculeţ, Pintilii, Nistor (’62 Al.Grigoras) - Vranjes, Lemnaru (‘90+2 I.Rada), Stromajer.
Rezerve: Lazar, Cristea, Brata, Batin.
Antrenor: Petre Grigoras.

Gaz Metan Medias: Vâtcă - Frăsinescu, Lazăr, Markovic (’55 Ciuca), Vukadinovic - Hoban, Todea, Pârvulescu (’20 Avram), C. Petre (’65 Breeveld) - Bawab, Bud.
Rezerve: Pleşca, Zaharia, Buzean, Liţu.
Antrenor: Cristian Pustai