DUTE SI LASA-NE , Tu ne bagi in B !!!

DUTE SI LASA-NE , Tu ne bagi in B !!!

„E obligatoriu să mai luăm 12 puncte. Nu avem partide foarte grele, iar faptul că jucăm de trei ori acasă ne obligă foarte mult. Trebuie să urcăm în clasament pentru a avea o iarnă liniştită”. Aşa suna declaraţia distinsului director general al clubului Gaz Metan, la sfârşitul săptămânii trecute. Între timp, 3 puncte s-au dus naibii luni seara, când Gaz Metan a pierdut cu Petrolul, iar echipa medieşeană este tot mai aproape de zona foarte fierbinte a clasamentului. Ba chiar meciul cu Concordia Chiajna (doamne, cum sună că avem meci aproape capital cu Chiajna, când acum 3 luni ne băteam cu Mainz şi Austria Viena?) devine unul de „obligatoriu victore”, asta pentru a avea o iarnă relativ liniştită. Este aproape incredibil cum la 4 luni, aceeaşi echipă şi acelaşi antrenor făceau senzaţie în Europa, iar acum Gaz Metan se bate la retrogradare. Da, pot să afirm că avem toate şansele să „tragem” la retrogradare anul acesta şi pot să pun pariu cu oricine că mai sus de locul 10, hai 9 nu putem ajunge. Din punctul meu de vedere, marele vinovat al acestei situaţii este Ioan Horoba, directorul general al clubului Gaz Metan Mediaş. Situaţia este penibilă, absolut penibilă la club, iar acest personaj sinistru cade în ridicolcu fiecare ieşire în presă. Tocmai de aceea vreau să îi transmit unele lucruri şi să îi lansez şi public unele întrebari:
 
  1. Câtă nesimţire trebuie să zacă în tine, încât după sezonul incredibil de anul trecut, să nu ajuţi la faci niciun transfer cât de cît acceptabil, dar tu, marele conducător de paie (pus în funcţie de cineva care habar nu am ce interese are) să afirmi că anul ăsta te baţi la Europa League?
  2. Chiar nu îţi este ruşine să afirmi că echipa se va bate şi la Cupa României sezonul ăsta, nu doar pentru unul din locurile 1-7? Chiar ai obrazul atât de gros încât să nu conştientizezi că echipa e cu un picior în groapă?
  3. Ce tupeu jenant poţi să ai în dotare încât să trasezi sarcini de nu ştiu câte puncte în următoarele etape, când jucătorii sunt neplătiţi? Ţi-aş sugera ceva, domnule director: ce ar fi să amendezi echipa şi staff-ul tehnic pentru înfrângerea de luni seara cu Petrolul?
  4. Ai distrus spiritul acestei echipe, eşti aproape să o duci în Liga a II-a. Chiar nu ai pic de decenţă încât să pleci de la acest club? Ce ar trebui să se întâmple, ca să îţi dai demisia?
  5. Cum crezi că orice antrenor de pe planeta asta ar putea pregăti şi antrena jucători nemulţumiţi din cauza restanţelor financiare? Tu câte luni, domnule Horoba, ai fi dispus să lucrezi fără salariu?
  6. Am văzut şi mai ales auzit mulţi papagali care acum îi cer demisia lui Pustai, deşi acum 3-4 luni erau în stare să îi cadă la picioare să îi mulţumească pentru vara europeană a echipei. Şi lor, şi ţie, domnule Horoba le spun atât: DA, Pustai ar trebui să plece poate în acest moment, însă din motivele pe care le puteţi citi aici.
  7. Sper ca toamna-iarna de coşmar 2011 să fie în curând o tristă amintire, iar de anul viitor, din retur, să nu mai ocupi funcţia de director general al echipei Gaz Metan Mediaş. Este părerea mea, pe care o susţin până în pânzele albe: eşti o nenorocire pentru echipa asta, un grup extraordinar care nu a auzit de discuţii, scandaluri, nemulţumiri şi alte asemenea lucruri, până să nu fi pur şi simplu pus în funcţia asta.
  8. Îţi doresc Sărbători Fericite, un An Nou frumos (deşi nu meriţi, chiar îşi doresc să ai un an foarte bun), dar foarte departe de echipa Gaz Metan Mediaş. DISPARI, HOROBA.
  9. Sursa:Vasile-Antipa.blogspot.com