Gaz vs Petrol , in aceasta seara de la ora 20:15

Gaz vs Petrol , in aceasta seara de la ora 20:15

Antrenorul Cristian Pustai a declarat că speră ca echipa Gaz Metan Mediaş să obţină trei puncte în meciul cu Petrolul Ploieşti, din etapa a 15-a a Ligii 1, menţionând că adversara joacă mai bine în deplasare decât pe teren propriu.

"Din păcate revenim acasă după meciul din Giuleşti, din care eram aproape să luăm chiar toate cele 3 puncte. Ne aşteaptă un meci greu cu Petrolul pe teren propriu. Le-am semnalat jucătorilor mei că echipa din Ploieşti joacă mult mai bine în deplasare decât pe teren propriu. Ei joacă foarte bine pe faza de contraatac, dar sper ca noi să mobilizăm pentru a obţine victoria. Aşa cum am spus şi după meciul de la Rapid, urmează o serie de meciuri aparent mai uşoare, dar foarte grele. Ar fi extrem de important să obţinem cel puţin 10 puncte din cele trei meciuri din tur şi prima din retur. Dacă am câştiga şi meciul din cupă, împotriva Politehnicii Timişoara, ar fi foarte frumos pentru noi", a precizat Pustai.


''Vom avea un meci foarte greu la Mediaş. Au doar trei puncte peste noi, deci, chiar dacă au avut un parcurs european meritoriu, nu au nici ei rezultatele aşteptate. Joacă spectaculos, dar nu prea multe puncte. Nici mie nu îmi place jocul nostru, dar am spus din startul întrecerii că va fi un an de sacrificiu, în care va trebui să ne adaptăm la rigorile Ligii 1. În aceste zile am lucrat mult la finalizare. La antrenament ne iese, sper să ne iasă in aceasta seară", a spus Răchită.

La Mediaş, Petrolul nu poate conta pe Negru, Sipovic şi Străuţ, suspendaţi, Mitea (scos din lot), în vreme ce Campar, Buşu, Barbu şi ultimul legitimat, Buleică, au fost trimişi la echipa a doua.