Ioan Horoba:''Vrem in semifinale''

Ioan Horoba:''Vrem in semifinale''

După ce în sezonul trecut au obţinut o calificare in-extremis în cupele europene tocmia după retrpgradarea Timişoarei, medieşenii vor să scrie din nou istorie pe spatele ricalilor din Banat. Vor cu orice preţ să joace semifinalele Cupei României.

"Vorbeam cu Chivorchian înainte de tragere şi i-am spus că singura echipă cu care nu vreau să cad este Poli. Ghinionul nostru este că jucăm şi la Timişoara, nu avem deloc noroc. Este un meci extrem de dificil pentru că Timişoara este vicecampioana României. Este o echipă greu de învins, mai ales cînd joaca acasă. Am spus încă din start că, dacă ne angajam în această compeţie, vrem totul. Sper ca şi băieţii să înţeleagă asta", a spus Horoba după tragerea la sorţi.


"E o tragere buna pentru noi pentru ca puteam pica cu echipe mai bune, insa nici cu Poli nu ne va fi usor. Au un lot bun, vin din liga a 2-a, dar sînt foarte motivaţi să ajungă cît mai sus în cupă. Pentru mine este o mare bucurie să joc la Timişoara. Cînd Poli era în prima ligă primeam multe mesaje de la suporterii arădeni pentru a învinge Timişoara .A declarat Todea. 
CE SANSE CREZI CA AVEM DE A NE CALIFICA IN SEMIFINALE ?