Pustai: "Am redevenit o echipă destul de greu de ucis"

Pustai: "Am redevenit o echipă destul de greu de ucis"

Antrenorul formaţiei Gaz metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, luni seara, după înfrângerea, cu scorul de 5-3, din meciul cu Rapid, că elevii săi nu s-au retras în apărare nici măcar atunci când au rămas în inferioritate numerică şi au demonstrat că sunt o echipă "destul de greu de ucis".
"Trebuie să trecem repede peste această dezamăgire. A fost un meci frumos, însă am făcut şi greşeli. Am pregătit bine acest joc, dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din Giuleşti. E foarte greu să te aperi în faţa unei echipe ca Rapid, aşa că noi nu ne-am propus asta. Chiar şi cu un om mai puţin nu ne-am retras în poartă, în apărare, şi nu am băgat un fundaş. Am pierdut şi la Pandurii, şi la Galaţi, şi cu Rapid, dar am arătat totuşi că am redevenit o echipă destul de greu de ucis. Asta este, după orice deal vine şi o vale, sperăm să nu vină şi o prăpastie", a spus Pustai.
Cristian Pustai a precizat că golul rapidistului Daniel Pancu a fost excepţional. "Îmi pare bine între ghilimele că Pancu a marcat acel gol. A fost un gol excepţional. Trebuie să fie spectacol pe stadion ca să vină lumea. Din punctul meu de vedere Rapid este o echipă care se bate pentru câştigarea titlului în acest sezon", a afirmat Pustai.