Teleabă: "Sper să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv''

Teleabă: "Sper să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv''

Ziua de sâmbătă, 5 noiembrie, programează un derby regional în Divizia A masculină de baschet. CSU Sibiu va întâlni pe teren propriu liderul la zi, CS Gaz Metan Mediaş. Gazdele au la activ 4 victorii consecutive în timp ce medieşenii numără cu două mai mult ceea ce face ca acest meci să fie unul extrem de interesant. Confruntarea va debuta la orele 19:00 şi va fi transmisă în direct de către Digi Sport 3.
Într-o declaraţie acordată publicaţiei Nova TV, Ovidiu Teleabă se aşteaptă la un meci greu pe care îl pregăteşte foarte bine.
Va fi un joc interesant. Echipa din Sibiu are 5 meciuri jucate dintre care patru victorii. Ultimele meciuri au jucat foarte bine, acum joacă acasă şi sunt de părere că este un meci greu care trebuie să-l pregătim foarte bine. Nu avem probleme de lot decât Scott VanderMeer care acuză unele probleme la genunchi dar cred că îl vom putea folosi.
Tehnicianul medieşenilor a evoluat o bună parte din cariera sa la CSU Sibiu, însă afirmă că este un antrenor profesionist şi se gândeşte doar la echipa sa.
Într-adevăr am jucat câţiva ani buni la Sibiu, dar sunt un antrenor profesionist şi mă gândesc doar la echipa mea. Sper să facem un joc bun şi să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv.