Victorie Obligatorie:Gaz Metan - CSM Bucuresti

Victorie Obligatorie:Gaz Metan - CSM Bucuresti

În cadrul etapei a X-a medieşenii primesc vizita lui CSM Bucureşti, partida fiind programată pentru data de 26 noiembrie, cu începere de la ora 18:00.
Gazdele de sâmbătă au traversat o perioadă mai dificilă, după un parcurs perfect în primele şapte etape, cu maximum de victorii, Gaz Metan pierzând apoi cu CSU Asesoft şi CSU Asesoft, fapt care i-a coborât pe Jucan şi compania de pe prima poziţie pe locul şapte.
Formaţia din capitală a contabilizat până acum cinci victorii şi patru înfrângeri, regăsindu-se actualmente pe 8 în clasament. În etapa precedentă, bucureşteii s-au impus pe teren propriu în faţa Politehnicii Iaşi la scorul de 91-49, la capătul unui meci în care tehnicianul Hristu Şapera şi-a menajat piesele de bază.
Performerii celor două adversare în ceea ce priveşte punctele înscrise pe meci sunt Deven Mitchell, respectiv Goran Martinic. Extrema de peste ocean a gaziştilor are o medie de 18.6 puncte pe meci, în timp ce conducător de joc muntenegrean are o medie de 21.8 puncte, care-l clasează pe locul patru în topul coşgheterilor Diviziei A.
În sezonul trecut, CSM Bucureşti a fost singura echipă care i-a învins pe medieşeni tur-retur.
Meciul va fi arbitrat de trio-ul Alin Faur, Laszlo Bukuresti, Alin Roşu.