Avancronica meciului Concordia - Gaz Metan

Avancronica meciului Concordia - Gaz Metan

04.12.2011, Chiajna, Stadion: "Concordia", ora: 16:00, live GSP TV si live pe site
Arbitru: Lucian Rusandu (Sfântu-Gheorghe)
Meci în premieră în Liga 1

Gaz Metan Medias a pierdut meciul sustinut pe teren propriu cu Petrolul Ploiesti, scor 0-1 si a ajuns la 3p de retrogradare. Echipa lui Pustai va trebui sa se concentreze serios in acest final de an, pentru ca, daca va continua in acest ritm, n-ar fi exclus sa plece in vacanta sub linia retrogradarii. Meciul de la Chiajna trebui tratat de ardeleni cu concentrare maxima pentru ca o noua infrangere ar adanci si mai mult criza in care se afla. Pentru "gazisti" un punct obtinut pe terenul Concordiei n-ar fi chiar rau, dar daca ar reusi o victorie ar ingropa-o definitiv pe Chiajna si s-ar indeparta de zona fierbinte a clasamentului.

Antrenorul Cristian Pustai își dorește ca echipa sa să obțină minimum șapte puncte din jocurile de Liga 1, și speră la o calificare în semifinalele Cupei României. "Mai sunt trei meciuri din acest campionat, plus meciul de Cupă. Situația noastră a devenit din ce în ce mai gravă. Din aceste trei meciuri, eu zic că ar trebui să nu mai pierdem nici un joc și să obținem cel puțin două victorii, pentru a avea o iarnă mai liniștită, altfel vom fi în zona tumultuoasă și tulburată a retrogradării. Ar fi bine să nu mai pierdem și să obținem cel puțin șapte puncte. Altfel, vom avea o iarnă grea, o iarnă apăsătoare, cu o situație în clasament nu tocmai plăcută".

Pentru meciul cu Chiajna, singura absență din lotul Mediașului va fi Ciucă, jucător care a fost suspendat pentru două etape, în urma cartonașului roșu primit în meciul din runda trecută, disputat în compania Rapidului. "Pentru meciul de duminică de la Chiajna, nu avem jucători suspendați în afară de Ciucă, suspendat pentru două etape, după cartonașul roșu primit cu Rapid", a adăugat Pustai.

Echipa probabilă: Pleşca - Frăsinescu, Fl.Lazăr, Z.Marković, Vukadinović - R.Avram, Todea, Cip.Petre, Pârvulescu - Bawab, Bud; Antrenor: Cristian Pustai; Accidentaţi: Al.Muntean, Raúl del Campo, Dudiţă, R.Zaharia, Muth; Suspendat: Ciucă .


ULTIMELE REZULTATE OFICIALE
25.10.2011: Gaz Metan Mediaş - Astra II Giurgiu 1-0 [Cupa României 1/8]
28.10.2011: Oţelul Galaţi - Gaz Metan Mediaş 1-0 [Liga 1, Etapa 12]
07.11.2011: Gaz Metan Mediaş - FC Vaslui 1-1 [Liga 1, Etapa 13]
21.11.2011: Rapid Bucureşti - Gaz Metan Mediaş 5-3 [Liga 1, Etapa 14]
28.11.2011: Gaz Metan Mediaş - Petrolul Ploieşti 0-1 [Liga 1, Etapa 15]


Concordia Chiajna a pierdut cu 3-0 meciul sustinut la Targu-Mures cu FCM si incet, incet, e pe cale sa piarda contactul cu contracandidatele la retrogradare. Echipa lui Dinita a acuzat din nou arbitrajul ostil, dar adevarul este ca a jucat foarte slab si pe ansamblu infrangerea a fost meritata. Dupa 15 etape disputate, ilfovenii sunt pe penultimul loc in clasament la 5p de locul salvator si vor trebui sa castige meciul de maine cu Gaz Metan Medias, altfel vor intra in vacanta de iarna fara a parasi locurile 15-18. Si Mediasul a intrat in hora retrogradarii, astfel ca se poate spune ca "galben-verzii" vor intalni o contracandidata la mentinerea in prima liga. Jucatorii trebuie sa-si dea seama de importanta celor 3p si sa joace cu multa determinare pentru a reusi la final sa obtina victoria, fie si la limita.
Pentru meciul cu Gaz Metan Mediaş antrenorul Laurenţiu Diniţă are tot lotul la dispoziţie, cu excepţia lui Adrian Popa, care este suspendat. Acesta a primit la Târgu-Mureş al patrulea cartonaş galben şi nu va avea drept de joc cu Mediaş. Popa a mai fost avertizat în meciurile cu Sportul, Vaslui şi Rapid. Faţă de meciul precedent Diniţă are de gând să facă câteva schimbări. În poartă fie e Gospodinov Kolev, fie e Florin Niţă, cam tot aia e, ambii fiind nesiguri, aşa că nu prea are importanţă cine va fi titular. Valentin Dima a reuşit în ultimele etape să fie titular în faţa lui Petre Marin şi a lui Dumitrescu şi va juca şi cu Gaz Metan încă din primul minut pe dreapta. Vitinha va fi pe stânga, iar cuplul de fundaşi centrali va fi format din Jean Bozga şi Iulian Mamele. La mijloc, pe dreapta, Yannick Salem nu va mai fi titular, locul său urmând a fi luat de Sorin Popa. Apostol Muzac şi Mihai Stere vor fi la mijlocul terenului, iar pe stânga, Ilie Iordache, jucător care a fost exclus din lot câteva săptămâni, dar care a revenit la Târgu-Mureş. Acesta îl va înlocui pe Vlad Munteanu care este incert până la ora jocului. În atac vor fi Alexandru Bălţoi cu Adrian Mihalcea, iar pe parcursul meciului probabil Ciprian Iliescu îl va înlocui pe "Ţăran".

Echipa probabilă: Kolev - V.Dima, Mamele, Bozga, Vitinha - Sorin Pană, Muzac, Stere, I.Iordache (V.Munteanu) - Bălţoi, Mihalcea; Antrenor: Laurenţiu Diniţă; Accidentaţi: nu există; Incert: V.Munteanu; Suspendat: Ad.Popa .

ULTIMELE REZULTATE OFICIALE
22.10.2011: Voinţa Sibiu - Concordia 1-0 [Liga 1, Etapa 11]
31.10.2011: Concordia - CS Mioveni 3-1 [Liga 1, Etapa 12]
06.11.2011: Steaua Bucureşti - Concordia 2-1 [Liga 1, Etapa 13]
21.11.2011: Concordia - Astra Ploieşti 0-1 [Liga 1, Etapa 14]
28.11.2011: FCM Târgu-Mureş - Concordia 3-0 [Liga 1, Etapa 15]