Florin Muntean: "Nu voi mai juca baschet"

Florin Muntean: "Nu voi mai juca baschet"

Situaţia de la Gaz Metan Mediaş pare a fi scăpată de sub control. Medieşenii au din ce în ce mai multe probleme cu lotul de juniori. Primul care a părăsit corabia a fost Scott VanderMeer fiind urmat la scurt timp de Jarrett Howel. Acum Florin Muntean nu a participat la reunirea şi antrenamentele echipei de pe Târnava Mare.


Pentru a afla mai multe informaţii site-ul nostru a luat legătura cu jucătorul în vârstă de 23 de ani. Muntean ne-a dezvăluit faptul că s-a lăsat de baschet motivându-şi decizia ca fiind una "pur şi simplă". Sportivul afirmă că nu este o decizie influenţată de colegi, antrenori sau spectatori ci doreşte să-şi vadă de alte lucruri. Gurile rele afirmă că sportivul s-a săturat de atmosfera din sânul echipei şi astfel a ajuns să ia această decizie.
Am aflat că nu te-ai prezentat la reunirea lotului şi că ai dori să renunţi la baschet. Este adevărat sau sunt doar nişte zvonuri ?
Este cât se poate de adevărat, dar nu are nimic de-a face cu Gaz Metan Mediaş. Este pur şi simplu o decizie de a nu mai practica baschetul.
De ce ai luat această decizie ?
Au mai încercat să mă convingă. A vorbit şi domul Teleabă şi domnul Pătraşcu cu mine, dar eu vreau să-mi văd acum de alte lucruri şi de aceea am luat această decizie. Le-am explicat şi lor, şi colegilor, vă explic şi vouă că nu am luat această decizie din cauza colegilor sau a antrenorilor, ci pur şi simplu a fost o decizie a mea.
Este din cauza atmosferei din sânul lotului ?
Nu, nu se pune problema. La Mediaş sunt nişte băieţi foarte ok. Şi românii şi străinii au fost foarte ok cu mine.
Sau din cauza reacţiei publicului la adresa jocului tău ?
Nu, nu cred.
Sau din cauza faptului că au comentat la adresa minutelor pe care le primeşti în raport cu alţi jucători ?
Nu cred că se pune problema, eu sunt de părere că mi-am făcut treaba cât am putut de bine în minutele jucate şi am primit şi felicitări din public.
Sunt şanse să te răzgândeşti ?
Chiar azi am mai vorbit cu cineva de la club care a încercat să mă convingă să revin după revelion, dar nu cred.
Muntean a evoluat în 14 partide pentru echipa sa având medii de 5.6 puncte, 2.9 pase decisive pentru un indey de 6.3 unităţi la eficienţă. În prima parte a sezonului el a avut cea ridicată medie de minute din carieră, 15:34. sursa:http://www.totalbaschet.ro