Horoba : ''Vrem sa ajungem iarasi in Europa League''

Horoba : ''Vrem sa ajungem iarasi in Europa League''

Gaz Metan joacă mâine împotriva lui Poli Timişoara, în sferturile Cupei. Partida din Banat este văzută drept meciul finalului de an la Mediaş.  "Este cel mai important joc, fiindcă avem obiectiv câştigarea Cupei. Putem ajunge din nou în Europa League" , spune Ioan Horoba. După ce au uimit cu rezultatele din Europa League, ardelenii au avut o cădere în Liga I, fiind în acest moment abia pe locul 13, la 3 puncte de un loc retrogradabil.


In primele 2 zile s-au vandut 1.500 de bilete 

Conducerea clubului Poli Timişoara a pus în vânzare, luni după-amiază, biletele pentru meciul din sferturile Cupei României, cu Gaz Metan Mediaş (mâine, ora 18:00, sport.ro ). Până aseară s-au vândut circa 1.500 de bilete, însă oficialii timişoreni speră ca majoritatea fanilor să îşi cumpere bilet astăzi sau mâine. "Am scos la vânzare 15.000 de bilete, sperăm să fie peste 10.000 de spectatori la acest joc", a spus Daniel Stanciu. 

''Întâlnim o echipă organizată, o echipă scurtă, care ştie să joace foarte bine arma contraatacului. Să nu mai privim Mediaşul ca o echipă mică şi în formare. Are deja trei ani de primă divizie, au ajuns în cupele europene, unde au jucat, din punctul meu de vedere foarte bine. Au un grup omogen, cu nume nu foarte mari. Va trebui să fim inspiraţi la acest joc, să apelăm la ultimele resurse ale acestui an şi să implementăm un spirit de luptă pe care Politehnica l-a arătat în meciul cu Steaua”, a declarat antrenorul timisorenilor Velcea .