Jarret Howell a plecat de la Medias si va juca in Germania

Jarret Howell a plecat de la Medias si va juca in Germania

Baschetbalistul american Jarrett Howell își va continua cariera în Germania. În cursul zilei de astăzi (miercuri, 28.12), conducerea clubului Fraport Skyliners Frankfurt a trimis Federației Române de Baschet o cerere de eliberare a cărții verzi, condiție obligatorie pentru legitimarea oricărui jucător străin, pentru fundașul în vârstă de 27 ani.

Vă reamintim faptul că TotalBaschet a informat cititorii săi despre faptul că Howell nu a fost prezent la reunirea echipei Gaz Metan Mediaș, programată pentru marți (27.12). De-a lungul carierei, Howell a mai jucat în Danemarca pentru Svendborg Rabbits, respectiv în Ucraina pentru Kryvbasbasket.

El a cucerit Cupa Danemarcei în 2008 și pe cea a României în 2011.

Fraport Skyliners este pregătită de către israelianul Muli Katzurin, ocupă locul 12 în Bundesliga și a câștigat ultimul meci, disputat pe 26 decembrie, scor 78-65, împotriva lui Gottingen. În acest sezon competițional echipa din Frankfurt a jucat în EuroCup dar a fost eliminată din sezonul regulat după ce a pierdut toate meciuri disputate într-o grupă din care au făcut parte Banvit (Turcia), Gran Canaria 2014 (Spania) și Lokomotiv Kuban (Rusia).
Frankfurt a fost campioană a Germaniei în anul 2004, pierzând finala în 2005 și 2010. De asemenea, este câștigătoare a cupei în anul 2000, având alte două astfel de finale pierdute în 2002 și 2004. În ediția precedentă de campionat, Fraport Skyliners au terminat sezonul regulat pe locul 2, fiind eliminați în semifinale atât în campionat cât și în cupă.

La această echipă a jucat și Virgil Stănescu în sezonul 2001/12, atunci când Frankfurt activa în Euroliga masculină. www.totalbaschet.ro