Pleaca si Bratu in aceasta iarna

Pleaca si Bratu in aceasta iarna

Adus la Medias cu surle si trambite in vara, oficialii Gazului au crezut ca vor da lovitura in noul sezon de liga 1, mizand pe aportul ”Mitralierei” Florin Bratu.
In prima jumatate a campiontului Bratu nu prea a adunat multe minute pe teren ,fiind accidentat sau oupand un loc in tribune ori pe banca de rezerve.
În octombrie 2008, Bratu a suferit o accidentare gravă într-un meci al lui Dinamo la CFR Cluj, având nevoie de aproape un an pentru a-și reveni complet. A reluat pregătirile alături de Dinamo, dar a evoluat rar în trupa pregătită de Cornel Talnar. În aprilie 2010 a inițiat un puci al jucătorilor, părăsind cantonamentul echipei de la Cluj, alături de cinci coechipieri. A fost reprimit în cele din urmă la lot, evoluând până la finalul sezonului 2009-2010. În iunie 2010 a fost împrumutat la echipa bulgară Litex Loveci pentru jumătate de sezon. A revenit la Dinamo în decembrie 2010, dar după câteva zile și-a reziliat contractul cu bucureștenii dupa care semnase cu Gaz Metan.

Conducătorii vor să îi rezilieze acestuia înţelegerea în iarnă. Bratu mai are un an şi jumătate de contract cu Gaz Metan, de unde câştigă 7.000 de euro lunar. Atacantul a marcat doar un gol la Mediaş.