Cristi Bud a plecat si el in Antalya

Cristi Bud a plecat si el in Antalya

Atacantul Cristi Bud face parte din lotul pe care Gaz Metan îl  deplasează în Antalya, unde medieșenii vor susține o serie de partide  amicale, în vederea pregătirii returului Ligii I.



Nu puțini au fost cei care nu îi mai dădeau vreo șansă pentru a reveni în fotbal, însă, după operație, jucătorul a început o muncă de recuperare titanică. Bud se dedică total recuperării, alocând câte patru ore pe zi exercițiilor. Din 12 ianuarie a început recuperarea alături de Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul formației medieșene, care l-a asigurat că în patru luni și jumătate va putea juca din nou.

„Este un om care la 34 de ani a vindecat peste 1.000 de persoane până acum. Gazul a făcut un transfer foarte bun când a decis să-l aducă la echipă. Mă trezesc în fiecare zi la șapte, merg la recuperare unde stau 2-3 ore, apoi mă odihnesc şi seara mai fac o şedinţă.Mă bucur că mă vor lua cu ei în Turcia. Mi-a spus Ovidiu Kurti că în două săptămâni o să pot începe alergările povesteşte Cristi Bud''
Iata lotul cu care Cristi Pustai va pleca in Antalya .

Portari:Milos Buchta, Răzvan Pleşca,Edgard Pornois.
Fundaşi:Florin Lazăr, Sergiu Muth, Ionuţ Buzean, Zarko Markovic, Cosmin Frăsinescu, Radu Zaharia, Ivan Vukadinovic,Madalin Ciuca.
Mijlocaşi:Răzvan Avram, Costin Gheorghe, Ciprian Petre , Alex Munteanu, Doru Dudiţă, Dan Bozeşan, Cornel Todea,Nicandro Breeveld,Gaspar Raul,Ionut Hlinca,Ovidiu Covaciu.
Atacanţi:Dan Roman, Florin Bratu , Cristi Bud , Thaer Bawab si Vitinho Medeiros.

Lotul echipei Gaz Metan a pleacat in aceasta dimineata in Antalya(Turcia),acolo unde vor sta in cantonament pana pe data de 11 februarie.

Pe durata cantonamentului din Turcia, medieşenii au perfectat următoarele meciuri amicale:
28 ianuarie: Gaz Metan - Admira Waker (Austria)
30 ianuarie: Gaz Metan - FC Dila Gori (Georgia)
2 februarie: Gaz Metan - Yenisey (Rusia)
4 februarie: Gaz Metan - Fahel (Rusia)
7 februarie: Gaz Metan - Tobol (Kazahstan)