Gazistii s-au reunit astazi la Stadionul Munincipal

Gazistii s-au reunit astazi la Stadionul Munincipal

Lotul echipei de fotbal s-a reunit astazi la Stadionul Munincipal , când s-a efectuat și primul antrenament, fiind prezenți 24 de jucatori printre care si Ovidiu Hoban care a semnat recent un precontract cu Universitatea Cluj.Deocamdata nici o noutate in lotul gazistilor , singurul jucator care a lipsit e brazilianul Vitinho care va ajunge in aceasta seara in Medias.

“Ne va aştepta un retur foarte greu în care ne punem speranţe să obţinem mai multe puncte ca în tur. Va începe o perioadă grea pentru oricare jucător, ale cărei rezultate se vor vedea în exprimarea din retur. În această săptămînă nu vor veni jucatori pentru că sînt cîteva zile de acomodare la efort, plus vizitele medicale. Vom testa mai mulţi jucători in Antalya, însă nu vom face transferuri bombă, ci vom încerca să aducem fotbalişti dornici de afirmare”, a afirmat Pustai.
Lotul prezent la reunire:
Portari: Cosmin Vîtcă, Răzvan Pleşca, Edgard Portnjos
Fundaşi: Florin Lazăr, Sergiu Muth, Ionuţ Buzean, Jasmin Trtovac, Zarko Markovic, Cosmin Frăsinescu, Radu Zaharia, Ivan Vukadinovic.
Mijlocaşi:Răzvan Avram, Costin Gheorghe, Ciprian Petre, Ovidiu Hoban, Alex Munteanu, Doru Dudiţă, Dan Bozeşan, Cornel Todea,Raul Gaspar , Breveeld.
Atacanţi: Taher Bawab, Dan Roman, Florin Bratu, Alin Liţu,Raul del Campo si Cristi Bud care a fost prezent si el desi este accidentat.

Medieşenii vor pleca pe data de 25 ianuarie într-un stagiu de pregătire în Antalya, care va avea loc în staţiunea Belek, gaziştii urmînd să fie cazaţi la Golf Adora Hotel.

Pe durata cantonamentului din Turcia, medieşenii au perfectat următoarele meciuri amicale:
28 ianuarie: Gaz Metan - Admira Waker (Austria)
30 ianuarie: Gaz Metan - FC Dila Gori (Georgia)
2 februarie: Gaz Metan - Yenisey (Rusia)
4 februarie: Gaz Metan - Fahel (Rusia)
7 februarie: Gaz Metan - Tobol (Kazahstan)