Mai pleaca inca doi.Ce se intampla ?

Mai pleaca inca doi.Ce se intampla ?

Fostul fotbalist al Universităţii Craiova, Mădălin Ciucă încearcă în această perioadă să-şi rezilieze contractul cu divizionara A, Gaz Metan Mediaş.
Potrivit unor informaţii, fundaşul se află în atenţia oficialilor echipei Alro. În decursul carierei, Ciucă a mai evolua pentru formaţiile Extensiv Craiova,Univ.Craiova, FC Caracal şi Gloria Bistriţa.
"Eu încerc în aceste zile să îmi reziliez contractul cu cei de la Mediaş. Nu este exclus să vin la Slatina, dar până la această oră nu am discutat cu nimeni. Eu trebuie să îmi rezolv problemele, după aceea rămâne de văzut ce se va întâmpla", a declarat fundaşul de 29 de ani.
Romulus Miclea la Vointa Sibiu.
Un alt jucător care ar urma să ajungă la Sibiu este Romulus Miclea. Miclea, fratele secundului de la CSU Voința, a făcut parte, în tur, din lotul Gazului Metan. Acesta a fost dorit și în vară de sibieni, Miclea pare tentat să accepte oferta Voinței și datorită faptului că, în prima jumătate a campionatului, a evoluat doar în două meciuri pentru gruparea medieșeană, 90 de minute chiar împotriva ”alb-verzilor” și 17 în finalul partidei cu Ceahlăul Piatra Neamț, din ultima etapă.
Finanțatorul „alb-verzilor”, Ioan Hămbășan, nu exclude posibilitatea ca Miclea să vină sub formă de împrumut.  Discuțiile în cazul lui Romulus Miclea sunt destul de avansate. Este posibil să îl împrumutăm de la Gaz metan, dar la fel de bine ar putea să devină jucătorul nostru definitiv, a declarat președintele clubului, Ioan Hămbășan.