Sandro Cesar : ''Eric va continua la Karpaty''

Sandro Cesar : ''Eric va continua la Karpaty''

Dat ca și plecat de la Karpaty Lvov în urma neprimirii drepturilor salariale, brazilianul Eric de Oliveira se va întoarce în Ucraina, după ce vacanța sa din Brazilia se va încheia , scrie intr-un comunicat acordat de impresarul sau Sandro Cesar.
Jucătorul cariocas, ce a cunoscut performanța la Gaz Metan Mediaș, se află în țara sa natală, alături de familie, unde și-a petrecut sărbătorile de iarnă. Încă din finalul turului Ligii I, Dinamo și Steaua și-au maifestat dorința de a-l transfera pe Eric, profitând și de faptul că brazilianul nu și-a mai primit salariul de patru luni, de la echipa ucraineană.
Agentul fotbalistului de 26 de ani, Sandro Cesar, a disipat toate îndoielile ce planau asupra viitorului lui Eric, postând, pe pagina sa de Facebook, informația potrivit căreia fostul decar al Mediașului se va întoarce în Ucraina. „Eric de Oliveira Pereira dando a volta por cima na Ucrania/Eric de Oliveira Pereira se va întoarce în Ucraina”, a scris, pe Facebook, impresarul lui Eric.
Eric a evoluat pentru Karpaty Lvov într-un singur meci, cel împotriva lui Arsenal Kiev. Returul campionatului din Ucraina este planificat pentru trei martie, Karpaty urmând să joace în deplasare, cu Zorya Lugansk.
Situația lui Eric nu este nici pe departe foarte clară, deoarece, la finele anului trecut, Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal din România l-a suspendat pentru 16 etape, pentru denunțarea unilaterală a contractului cu Gaz Metan Mediaș. Astfel că, indiferent dacă fotbalistul se va întoarce sau nu la Karpaty, sau chiar dacă se va înțelege cu Dinamo – echipa din România pe a cărei listă de transferuri se află, Eric va trebui să își „ispășească” cele 16 etape de suspendare.