SOC : Paul Parvulescu a semnat cu Steaua

SOC : Paul Parvulescu a semnat cu Steaua

Steaua a reusit primul transfer important din perioada de iarna, ros-albastrii aducandu-l pe Paul Parvulescu, de la Gaz Metan Medias. Mutarea este una surprinzatoare, tinand cont de faptul ca fotbalistul era dat ca si transferat la Dinamo. Parvulescu a semnat o intelegere valabila pentru urmatorii cinci ani cu echipa bucuresteana, conform gsp.

"Sunt foarte fericit pentru alegerea facuta. Tot timpul mi-am dorit sa ajung la un club mare si sunt foarte bucuros ca am ajuns aici. De acum inainte totul va depinde de mine si de evolutiile mele. Sunt convins ca fanii ma vor primi foarte bine la echipa.Îmi doresc să fiu sănătos şi să cîştig un titlu cu Steaua, pentru că asta vrea echipa în fiecare sezon. Eu pot să joc fără probleme ca fundaş stînga. Am vorbit foarte puţin cu domnul Gigi Becali după ce am semnat actele şi sper să nu îl dezamăgesc."Din moment ce am semnat cu Steaua sînt pregătit pentru orice. M-am gîndit la viitorul meu şi nu puteam să aştept toată viaţa o ofertă de la Dinamo. Declaraţiile mele legate de Dinamo au fost de conjuctură pentru că mi-a făcut cele mai multe oferte. Acum îmi voi da viaţa pe teren pentru Steaua. Nu mi-a trecut niciodată prin cap că voi ajunge la Steaua.Am vorbit mult şi cu domnul Pustai. Mi-a spus să am încredere în mine şi s-a bucurat că am reuşit să semnez", a declarat Pîrvulescu în direct la GSP TV.

Întrebat cu cine ţinea în copilărie, Pîrvulescu a ezitat şi a răspuns sec: "Cu Gaz Metan, dar acum ţin cu Steaua".

Conform patronului stelist, Parvulescu a fost adus in schimbul sumei de 700.000 de euro plus TVA.

In varsta de 23 de ani, Parvulescu s-a facut remarcat la Medias, sub comanda lui Cristi Pustai. Conform transfermarkt.de, Parvulescu are o cota de piata de 900.000 de euro.