Cristi Pustai testeaza 4 jucatori

Cristi Pustai testeaza 4 jucatori

Lotul echipei Gaz Metan a deplasat în Antalya un lot de 26 jucători, dintre care şi trei jucători, care provin de la echipa a doua, Ionuţ Hlinca, Ovidiu Covaciu şi Raul Gaşpar. Pe lângă cele două noi achiziţii, mijlocaşii Issa Ba şi Aymer Tahar, tehnicianul Cristian Pustai va mai testa în Turcia patru jucători, un mijlocaş olandez, un mijlocaş şi un atacant din Anglia şi un vârf de naţionalitate română, se arată într-un comunicat oficial al clubului de pe Târnava Mare.
Antrenorul Pustai spune că nu a găsit un atacant de careu. „Ca achiziții sunt cei doi jucători, Issa Ba și Aymen Tahar, doi jucători de zonă centrală, mijlocași. În Antalya vom mai avea încă un jucător olandez, Camara. Acesta a mai fost în prima săptămână, dar nu m-am putut edifica, a jucat destul de puțin și am cerut impresarului să-l mai lase în acest stagiu, că poate ne vom edifica și vom face transferul. Și încă doi jucători englezi, un mijlocaș și un atacant. Din păcate, n-am găsit niciun atacant de careu. În primul stagiu, cel puțin, dacă ați urmărit și jucătorii care au înscris, au fost fost jucătorii care apar în faza de finalizare: Vitinho, Roman. Îmi pare rău că Bawab, care și el începuse bine, s-a accidentat, dar, spre bucuria noastră, întotdeauna este una caldă, una rece, nu a fost atât de gravă accidentarea și este prezent cu echipa în noul stagiu. Până la ora meciului cu Dinamo sperăm să beneficiem de serviciile sale.”

La Medias se antreneaza si un mijlocas nascut in Zambia in varsta de 20 ani , care din pacate nu a facut deplasarea in Antalya alaturi de echipa mare din probleme legate cu viza.