Gaz Metan II 1-4 Avantul Reghin

Gaz Metan II a fost invinsa azi pe teren propriu , scor 1-4 , de formatia din liga a-III-a , Avantul Regin.Golul mediesenilor a fost marcat de Andrei Flesher in minutul 23.

Antrenorul Gazului , Costel Hanc , a trimis pe teren urmatorul ''11'' :
Gurincu , Cristea , Flesher , Laza , Golita R , Husar , Crisan , Lup , Gombar , Popa si Rodrigue.In a doua repriza au mai intrat : Ciuciuna(portar) , Tili , Rozor si Potra.

Saptamana trecuta a ajuns la Medias un jucator pe nume Rodrig , un mijlocas stanga , in varsta de 20 de ani , nascut in Zambia.Fotbalistul nu a facut deplasarea cu prima echipa in Antalya din cauza problemelor cu viza,si se antreneaza cu echipa a-II-a.

3 comentarii:

  1. Meciul trecut am primit 2 goluri, acum 4 goluri! Costel, promoveaza fundasi juniori ca ce ai acum sunt slabi rau. Mult succes pe viitor!

    RăspundețiȘtergere
  2. se m-ai intamplaa...nu poti numa sa dai fara sa primestii...si in schimb nu e taota echipa au lipsit 6 dintre titularii si sa jucat cu 4 juniori -93-94 si 95 :)

    RăspundețiȘtergere
  3. COSTE' CU APARAREA ASTA SLABA -CARE II VARZA- AJUNGI IN JUDETEANA OMULE. NUSH DE CE II MAI TINE PE UNII LA EKIPA K NUMAI NE FAC DE RUSHINE!!!

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.