Se amana returul ?

Anunţul preşedintelui Mircea Sandu că returul nu va mai începe pe 24 februarie, aşa cum era programat, i-a făcut pe conducătorii formaţiilor din Liga 1 să regîndească programul de pregătire. Pînă aseară CFR Cluj, Vaslui, Braşov, Dinamo şi Rapid au decis să îşi prelungească stagiile de pregătire din Turcia cu încă o săptămînă, deoarece condiţiile sînt mult mai bune decît cele din România, unde terenurile sînt înzăpezite sau îngheţate.
"Sunt foarte mulţumit de stagiul de pregătire, au fost condiţii excelente iar echipa s-a mişcat bine. Mâine revenim în ţară. Dacă se va amâna campionatul, vom mai efectua un stagiu de pregătire în Turcia. Totuşi, părerea mea este că vom începe campionatul pe 24 februarie, deoarece nu sunt date să jucăm mai apoi. Noi suntem angrenaţi şi în Cupa României şi avem un program infernal"  - declarase Ioan Horoba in urma cu 2 zile.

8 comentarii:

 1. f. bine ca se gasesc bani de inca un stagiu in turcia ..de ex. brasovu nu are bani :D. haii gazu. mai bine sa-l amane cu 1 sapt. decat sa fie 2 ..3 sute de spectatori ..iar jucatorii tot la al2lea pas sa alunece ..cu toate ca din cate stiu gazul are incalzire sub gazon ..deci la noi nu ar trebui sa fie probleme cu terenul

  RăspundețiȘtergere
 2. ceva detalii sau poze cu gazonul nu exista....sunt curios si eu cum arata gazonul la Medias....ms...bafta

  RăspundețiȘtergere
 3. Avem un gazon ff bun deci la noi nu se pune problema sa fie nasol :)) , ceilalti vor avea probleme deci cred ca se va amana putin :)

  RăspundețiȘtergere
 4. gazonul poate fi ok, dar terenul de antrenament? cred ca cel sintetic e super inghetat. Si oricum la -5 sau -10 grade ce antrenament sa faci sau ce fotbal sa joci. Cred ca ideea e f. buna. Sa nu mai vorbim de drumuri,cum sa faci deplasari?

  RăspundețiȘtergere
 5. da ..ca bine zici. terenul de antrenament o fii inghetat :).la cata pauza s-a facut 1 sapt. in plus tot acolo e.cu drumurile cred ca numa in zona de sud-est sunt probleme ..nu cred ca in ardeal sau moldova ..sunt probleme.

  RăspundețiȘtergere
 6. Firar ea de zapada.. sunt nerabdator sa inceapa returul..:(
  Oare pana cand va fi amanat?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. cel mult 7 zile.. in cel mai rau caz vor juca asa pe terenuri nasoale. zicea mitica la tv ca nu mai sunt date in calendar cand sa se rejoace meciurile..

   Ștergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.