90 de jandarmi la Vointa - Gaz Metan

90 de jandarmi la Vointa - Gaz Metan

Aproximativ 90 de jandarmi vor acționa pentru a asigura ordinea publică în zona stadionului „Municipal” din Sibiu, sâmbătă, 17 martie, cu ocazia întâlnirii fotbalistice dintre CSU Voința Sibiu și FC Gaz Metan Mediaș

Potrivit IJJ Sibiu, derby-ul județului Sibiu este un meci cu grad de risc mediu. „Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu sprijiniţi de efective ale Grupării de Jandarmi Mobile Braşov vor acţiona pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice cu ocazia partidei de fotbal dintre echipele CSU Voinţa Sibiu – FC Gaz Metan Mediaş. Meciul, este considerat a fi unul cu grad de risc mediu şi se va desfăşura pe stadionul municipal Sibiu, sâmbătă, 17 martie 2012, cu începere de la ora 15.00”, anunță IJJ Sibiu.
Intrarea în stadion se va face începând cu ora 13.30. „Întrucât se estimează participarea unui număr ridicat de spectatori (aprox. 5000) şi suporteri ai oaspeţilor (aprox. 300),Jandarmeria solicită acestora să respecte prevederile legale pe timpul deplasării către locul de desfăşurare a competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul stadionului. De asemenea precizăm că accesul în stadion se efectuează începând cu ora 13.30 şi adresăm spectatorilor rugămintea de a se prezenta din timp pentru evitarea aglomeraţiei”, se precizează într-un comunicat al IJJ Sibiu.
Meciul dintre cele două formații sibiene debutează sâmbătă, de la ora 15.00. Partida poate fi urmărită și pe canalul DigiSport1.