Bratone are sanse mari sa plece din vara

Bratone are sanse mari sa plece din vara

Atacantul echipei Gaz Metan , Florin Bratu , are sanse foarte mari de a parasi echipa din Medias , dupa un sezon dezamagitor in care nu a demonstrat ca poate ramane incontinuare la echipa.

''Nu am spus nimic până acum de Florin Bratu. Am crezut şi cred în continuare că oricine merită întâi văzut la treabă şi abia apoi trasă o concluzie. În momentul în care a fost adus la Gaz Metan, mulţi au fost cei care au spus că este un transfer ratat. Din păcate, acum se dovedeşte că aceştia au avut dreptate. Antrenorul celor de la Gaz Metan, Cristian Pustai, i-a acordat prea multe şanse pentru a-şi arăta valoarea, însă pur şi simplu Bratu nu mai poate din punct de vedere fizic. Meciul din această seară cu CS Mioveni a fost cel mai bun exemplu. Introdus la pauză, Florin Bratu a fost schimbat în minutul 85 din cauza prestaţiei penibile şi în corurile de fluierături ale spectatorilor. A, şi o menţiune: Florn Bratu a dat dovadă şi de un munte de nesimţire, în condiţiile în care jucătorii Gazului Metan alergau după golul victoriei, Bratu spre îndrepta anevoios spre tuşă. Şi asta spune ceva despre caracterul unuia dintre cei mai bine plătiţi jucători de la Gaz Metan. Florine, îndrăznesc să mă adresez direct ţie: nu mai poţi, omule, fizic eşti terminat. Fă-ţi şi f-ne tuturor un bine şi retrage-te. Este singura modalitate de a ieşi cât de cât onorabil din scenă''. - scris de Vasile Antipa.



"Normal că nu m-a mulţumit Bratu. L-am introdus ca să aducă prospeţime în atac şi n-a făcut-o, chiar dacă la Sibiu s-a odihnit", l-a criticat Pustai la DigiSport.


"Din păcate, Florin Bratu primeşte şanse, dar nu reuşeşte să profite şi să demonstreze că încă mai e fotbalistul care a fost. S-a şi accidentat, de aceea a fost schimbat", a precizat şi Ioan Horoba, preşedintele lui Gaz Metan, la Radio GSP.