CS Gaz Metan - Mobitelco Cluj

CS Gaz Metan - Mobitelco Cluj

In aceasta seara are loc derby-ul etapei cu numărul 26 a Diviziei A de Baschet Masculin. Gaz Metan primeşte vizita campioanei en-titre, “U” Mobitelco Cluj-Napoca, intr-un meci ce are începerea la ora 18:15.

Gaz Metan şi Universitatea Cluj au făcut de fiecare dată când s-au întâlnit spectacol pe parchet, ceea ce ne face să aşteptam şi miercuri un adevărat spectacol baschetbalistic. Mai ales că, formaţia antrenată de Ovidiu Teleabă vine după un meci senzaţional reuşit în Arena de Baschet, unde a învins CSM Bucureşti cu scorul de 125-90. Americanul Craig Moore a fost “on fire” sâmbătă, marcând 34 de puncte prin 10 reuşite de 3 puncte şi 2 coşuri de 2 puncte. De cealaltă parte, clujenii au trecut de lanternă roşie a campionatului, Politehnica CSŞ Unirea Iaşi, cu scorul de 81-70. Diferenţa relativ mică de puncte a fost cauzată de faptul că tehnicianul lui “U”, Marcel Ţenţer, a rulat întreg lotul echipei.


In tur, medieşenii au pierdut la Cluj cu scorul de 84-95. Atunci se remarcau la echipa de pe Tarnava Mare Jarret Howell, cu 16 puncte, 5 recuperări, 9 pase decisive; Titus Nicoară, cu 14 puncte, 12 recuperări, 1 pasă decisivă; Deven Mitchell, cu 12 puncte, 11 recuperări, 3 pase decisive dar şi Ivan Ivanovic şi Tudor Dumitrescu. Pentru echipa de pe Someş se remarcau Kyndall Dykes şi Vladimir Mijovic, ambii cu 20 de puncte marcate. 

Gaz Metan se afla în continuare pe prima poziţie a clasamentului, cu 40 de puncte, în timp ce clujenii sunt pe 3, cu 39 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului 2, BC Mureş. Este de menţionat faptul că BC Timişoara, echipa ce ocupă locul 4 cu 38 de puncte, are 2 meciuri mai puţine decât cele 3 echipe din faţa ei.

bcgazmetanmedias.ro