Cristi Pustai : Nu vreau sa pierdem cu Steaua

Cristi Pustai : Nu vreau sa pierdem cu Steaua

Pentru medieșenii de la Gaz Metan urmează o serie de meciuri dificile, primul dintre ele fiind șocul din etapa a XXIII-a a Ligii I, din Ghencea, cu Steaua București

Tehnicianul Cristi Pustai are două dorințe înaintea partidei cu „roș-albaștrii”: prima, să nu piardă, iar a doua, ca jucătorii săi să nu fie suspendați, în urma cumulului de cartonașe galbene. „Urmează din nou o serie de jocuri foarte importante. Jucăm luni în Ghencea. Vedeți ce campionat și ce etapă cu foarte multe surpize a fost cea precedentă. Nu avem jucători suspendați și să sperăm că vom recupera ce am pierdut cu Mioveni, deci că vom face punct sau puncte în Ghencea. Ne așteaptă un meci foarte greu, echipa Steaua joacă foarte bine pe teren propriu. Urmează apoi un meci la fel de important, cel cu Dinamo, unde vorbim de o altă competiție, una ce se desfășoară în două jocuri. Ne așteaptă apoi returul la Mediaș și o altă abordare a meciului. Si, pe urmă, duminică, meciul cu Astra. Să sperăm că nu vom avea foarte mulți jucători suspendați, pentru că avem multe cartonașe galbene. Pentru etapa cu Steaua nu avem, dar sunt jucători la limită. Tradiția meciurilor cu Steaua este favorabilă Mediașului, dar în acest campionat tradiția nu prea a funcționat”, a declarat, astăzi, Cristi Pustai.
 
Gazul nu mai face transferuri până la vară
Deși a testat în perioada de iarnă patru-cinci jucători, dintre care și doi atacanți, Pustai spune că la Mediaș nu va veni nici un jucător până la terminarea campionatului în curs. „Nu vom mai aduce nici un jucător, pentru că e greu să aduci jucători care nu vin din campionat, care sunt liberi. Deci, toți pe care i-am verificat sunt jucători de perspectivă, dar vom discuta cu ei în vară, pentru că nu sunt pregătiți fizic și până s-ar pune la punct cu pregătirea fizică s-ar termina campionatul acesta. Campionatul mai are doar o lună și câteva săptămâni, așa că nu are sens”, a mai spus Cristi Pustai.
Steaua-Gaz Metan se joacă luni, 26 martie, de la ora 21.30. Partida va fi transmisă de Digi Sport 1.