Cristi Pustai:Mi-aș dori trei puncte

Cristi Pustai:Mi-aș dori trei puncte

Invitat astăzi în emisiunea Unu’ la 1, a canalului Dolce Sport, Cristi Pustai, antrenorul Gazului Metan, a spus că, deși nu dorește să facă pronosticuri înainte de meciuri, și-ar dori cele trei puncte puse în joc în meciul cu Dinamo București, disputat pe Național Arena.
Tehnicianul admite că dinamoviștii sunt favoriți, dar nu neapărat pentru că joacă acasă, ci pentru că în tur, la Mediaș, au reușit un neverosimil 5-0. „Poate toată lumea se uită și la acel 5-0 din tur, care într-adevăr a fost foarte usturător, dar cei care s-au uitat la meci cred că au văzut un spectacol, chiar dacă a fost 5-0. Am fost o echipă care în repriza a doua am riscat, la 1-0 pentru adversar și cu un om în minus. Am riscat, dar câteodată îți iese, câteodată nu. Și echipa noastră a cam pierdut din jucători, probabil și din această cauză Dinamo este favorită, însă eu zic că cei care sunt aici sigur vor fi mâine mobilizați și pentru că joacă pe Arena Națională. Aș dori să câștigăm, dar depinde de cum vom fi la ora jocului. Nu îmi place să fac pronosticuri, dar mi-aș dori trei puncte, normal. Însă, orice punct se adună. Dacă mă întrebaţi acum patru ani, nu m-ar fi mulţumit un rezultat de egalitate, dar acum e altceva. Anul trecut am avut 15 egaluri, asta înseamnă cinci victorii”, a declarat Pustai la Dolce Sport.
Vrea spectacol
Pustai consideră că cei 20.000 de fani, care se vor afla pe Arena Națională la meciul de mâine, merită un spectacol adevărat. „Eu zic că o să fie 20.000 de spectatori, și m-aș bucura să vadă un spectacol, asta însemnând ca noi să prestăm un joc bun și, în funcție de joc, probabil o să fie și rezultatul favorabil. Dacă mă uit la ultimii doi-trei ani, noi am pierdut la Dinamo la limită. Din păcate și Vitinho s-a accidentat, dar indiferent cineva juca o va face bine. Probabil o să apară Bratu. N-aș numi-o chiar o revanșă, pentru că la sport nu ar trebui să existe răzbunări. Nu, el să își facă treaba, sigur va fi ambiționat.În poartă va juca Pleșca, dar nu mai spun restul echipei”, a mai spus Cristi Pustai în emisiunea cu pricina.
În ceea ce privește planurile de viitor, antrenorul Pustai își dorește să mai treacă încă o dată prin experiența Europa League, una foarte frumoasă pentru toată suflarea medieșeană. „Europa League a fost o experiență frumoasă pentru cei din oraș, pentru noi, pentru jucători, să sperăm să o mai repetăm măcar o dată. Suntem în graphic, încă suntem în Cupa României”, a declarat Cristi Pustai.