Gaz Metan 1-1 CFR Cluj

Gaz Metan 1-1 CFR Cluj

Echipa antrenata de Cristi Pustai ,a remizat pe teren propriu , scor 1-1 , cu formatia de pe locul secund , CFR Cluj , dupa o partida in care mediesenii au avut ocazii mai multe.

Mediesenii au deschis rapid scorul, in minutul 3, prin Ciprian Petre care l-a invins pe Edruad Stancioiu printr-o bolta de la 20 de metri. Feroviarii apasa pedala de acceleratie si egaleaza zece minute mai tarziu prin Kapetanos, atacantul grec rasplatind astfel incredere de care se bucura din partea antrenorului Jorge Costa. Ciprian Petre a fost pericolul numarul unu pentru CFR Cluj. 1-1 la pauza.
Costa il arunca in lupta pe Vranjes in minutul 60, in locul lui Bastos. La numai trei minute de la intrarea pe teren, Vranjes putea semna golul doi al clujenilor, insa sutul sau a trecut milimetric pe langa poarta aparata de Plesca. CFR Cluj mai iroseste o ocazie mare in minutul 65, cand Sougou a reluat pe langa, din cadere, o centrare venita de la Camora. Kapetanos a iesit din nou la rampa in minutul 73 cand a reluat slab o centrare venita de la Maftei. Ciprian Petre le-a dat din nou emotii feroviarilor la un sut in minutul 79, iar Kapetanos putea aduce victoria echipei sale, insa a ratat inexplicabil din sase metri, in prelungirile partidei.

"Este un început în acest retur, sper să obţinem mai multe puncte de acum încolo. Le-am permis adversarilor să vină prea mult peste noi şi am luat gol în urma unei greşeli. Ar fi culmea să comentez acum arbitrajul, a fost în nota lor. Nu se schimbă nimic. Sperăm să se schimbe, speranţa moare ultima. Nu le cer fotbaliştilor să joace pentru mine, ci le cer să se respecte. Cel mai frumos lucru din fotbal este golul. Acum am reuşit un punct cu o echipă care se bate la titlu şi sper ca de aici să fie începutul creşterii noastre", a spus Pustai la DigiSport.
"Puteam obţine chiar mai mult de la acest meci, părerea mea este că am avut un penalty neacordat. Nu este vorba de CFR, dar din cauza arbitrajului am pierdut două puncte mari. Şi Dinamo şi CFR au  jucători de valoare, ambele merită titlul, dar personal mi-aş dori ca fosta mea echipă să ia titlul. Nu este o mare diferenţă între ele, de aceea cred că meciul direct va decide titlul" , a spus Bratu la DigiSport.

Cele doua echipe:
Gaz Metan: Pleşca – Frăsinescu, Ciucă, Markovici, Buzean – Issa Ba, Todea – Vitinho, Tahar, C. Petre – Fl. Bratu
Rezerve: Buchta, Fl. Lazăr, Muth, R. Avram, Breeveld, D. Roman, Al. Muntean
CFR: Stăncioiu – Maftei, Cadu, Piccolo, Camora – Peralta, Celestino – Sougou, Rui Pedro, Bastos – Kapetanos
Rezerve: Tiut, Panin, Nuno Diogo, Hora, L. Ganea, Ronny, Vranjes