Gazul spulbera CSM-ul in etapa 25

Gazul spulbera CSM-ul in etapa 25

Gaz Metan a reusit in aceasta seara un meci senzational in Arena de Baschet din Bucuresti, unde a invins cu scorul de 125-90 pe CSM Bucuresti.
Antrenorul Gazului Ovidiu Teleaba a trimis pe teren din primul minut 5-ul obisnuit : T.Dumitrescu, I.Ivanovic, T.Jucan, I.Tomeljak si I.Zigeranovic. De la CSM au lipsit in aceasta seara Virgil Carutasu si Bryan McKenzie, 2 jucatorii foarte importanti in jocul bucurestenilor.
Meciul a inceput in forta, Zigeranovic deschizand scorul printr-un cos de 2 puncte. Rinehart aducea CSM-ul in avantaj dupa un cos de 3 puncte. Au urmat doua cosuri ale lui Ivanovic, apoi Jucan recupera ofensiv dupa o aruncare de 3 a aceluiasi Ivanovic si inscria si el 2 puncte.
In urmatoarele minute, cele doua echipe au mers cap la cap. Aproape de mijlocul primului sfert, Moore marca un cos din spatele liniei de 3. Jocul a continuat in acelasi mod, meciul fiind in continuare unul strans. Primul sfert a fost castigat de formatia de pe Tarnava Mare cu scorul de 31-29. Meciul parea a fi unul in care se vor marca foarte multe puncte, dar nimeni nu se astepta la ceea ce a urmat.
Primul cos al celui de al doilea sfert a fost Slam-Dunk-ul lui Deven Mitcel, prin care acesta majora avantajul oaspetiilor la 4 puncte. Ivan Ivanovic inscria si el cateva momente mai tarziu, amarind din nou avantajul. Meciul a continuat sa fie unul foarte strans, gazistii pastrandusi totusi avantajul de 6 puncte.
Incepand cu a doua jumatate a celui de al doilea sfert, mediesenii au inceput sa se distanteze, reusind printr-un joc aproape perfect sa conduca ostilitaitile pana la capatalul meciul si sa castige la o diferenta de 35 de puncte!
Asadar, Gaz Metan a castigat toate cele 4 sferturi ale confruntarii, marcand peste 30 de puncte in fiecare dintre ele (29-31, 16-32, 23-32 si 22-30).
Craig Moore a doborat recordul stagional de aruncari de 3 puncte reusite, marcand 10 din cele 12 aruncari . Precedentul record a fost stabilit tot de acesta, fiind de 8 puncte. Aceasta performanta nu a mai fost reusita in Divizia A de cel putin 4 sezoane !
Pentru Gaz Metan s-au remarcat si Deven Mitchell, cu 20 de puncte, Tudor Dumitrescu si Ivan Zigeranovic cu 15 puncte si Titus Nicoara si Ivan Ivanovic, cu 11 respectiv 12 puncte marcate. Ivan Tomeljak a marcat 9 puncte si a reusit 8 asisturi.
Gaz Metan va primi miercuri vizita campioanei en-titre, “U” Mobitelco Cluj-Napoca, in derby-ul etapei cu numarul 26 a Diviziei A.
www.bcgazmetanmedias.ro