Record pentru Craig Moore

Record pentru Craig Moore

Fundașul echipei Gaz Metan Mediaș, Craig Moore, a stabilit recordul aruncărilor de puncte marcate într-un meci în actuala ediție a campionatului național de baschet
Moore, intrat ca rezervă în meciul cu CSM București disputat la Arena de Baschet, a fost principalul marcator al partidei, cu 34 de puncte. Fundașul medieșean a petrecut 28 de minute pe parchet, ofensiv fiind aproape impecabil. El a reușit să marcheze 2 din 2 la aruncările de 2 puncte și 10 din 12 la aruncările de trei puncte. Cu această performanță, Moore depășește recordul anterior al campionatului, stabilit tot de el într-un meci împotriva echipei CSȘ Giurgiu, când a marcat 8 aruncări de trei puncte. „Întotdeauna te simți bine când marchezi câteva coșuri. Când Tomeljak a comis a doua greșeală personală știam că trebuie să intru tare în joc. Sunt fericit pentru că am avut posibilitatea de răsplăti șansa oferită și pentru că mi-am ajutat echipa să învingă”, a declarat Craig Moore pentru totalbaschet.ro.

Gaz Metan Medias intalneste maine pe teren propriu , de la ora 18.15 , formatia Mobitelco Cluj , echipa care se afla pe locul 2.