Vointa Sibiu 0-2 Gaz Metan

Vointa Sibiu 0-2 Gaz Metan

Derby-ul judetului Sibiu a fost castigat de Gaz Metan Medias, scor 2-0. In urma acestei victorii echipa antrenata de Cristi Pustai a scapat pentru moment de zona fierbinte a retrogradarii, in timp ce echipa “alb-verde” ramane pe pozitia a 13-a. 

Meciul a fost unul destul de anost in prima repriza. Cele doua echipe au neglijat ofensiva, ocaziile de gol au lipsit. Primul sut pe spatiul portii l-a dat Iulian Popa in minutul 17. Pe finalul primei reprize, Madalin Ciuca a oferit o centrare de calitate varfului Vitinho, care a inscris cu largul concurs al portarului sibian, Bogdan Miron.
Repriza a doua a debutat cum nu se putea mai bine pentru noi.Gaz Metan a inscris dupa o lovitura libera,executata perfect de Ciprian Petre, ducand scorul la 2-0. In minutul 50, Gaz Metan ramane in 10 oameni, fundasul Madalin Ciuca primeste cartonas rosu pentru un fault dur la mijlocul terenului. Antrenorul Alexandru Pelici forteaza egalarea introducandu-l pe atacantul Andrei Zagrean in locul lui Dumitru Apostol, in minutul 55. In minutul 79, atacantul imprumutat de la Poli Tismisoara, Andrei Zagrean a ratat incredibil din 10 metri. In minutul 80, Vitinho, a ratat golul de 3-0, sutand in portar dintr-o pozitie favorabila.
Dupa aceasta infrangere, Vointa Sibiu ramane la 3 puncte de zona fierbinte a retrogradarii.

''Echipa noastra a fost sustinuta la acest meci de aproximativ 90-100 de suporteri , care au strigat de mai multe ori la adresa rivalilor Serie B , Noi in Europa League , voi pe sate si'n Avrig , sau Cat e Sibiul de mare , echipa ca Gazul n'are.''



''Galeria s-a comportat foarte frumos , tin sa le multumesc ca au venit sa ne incurajeze , dar acum urmeaza un meci cu Mioveni , si ar fi frumos ca acei suporteri de astazi sa vina si sa ne sustina din nou. A declarat Razvan Plesca.


ECHIPELE DE START:
Vointa Sibiu: Miron – Bar, Apostol, Grigore- Bunea, Beza,Lungu, Cigan – Popa, Lukanovic, Nicola
Rezerve: Zavoi, Tatar, Postolache, Tanc, Forika, Antohi, Zagrean
Gaz Metan: Plesca -Ciuca, Frasinescu, Markovic, Buzean -Todea, Issa Ba – Munteanu, Nicandro, Petre – Vitinho
Rezerve: Buchta, Lazar, Muth, Tahar, Bawab, Bratu, Roman
Arbitru: D. Istrate, Asistenti: M. Artenie, I. Timar
In tur, Gaz Metan Medias a castigat meciu cu Vointa Sibiu,scor 3-0.