Steaua Bucuresti 0-0 Gaz Metan

Steaua Bucuresti 0-0 Gaz Metan

Echipa antrenata de Cristi Pustai , a reusit sa scoata aseara 1 punct din Ghencea , dupa ce stelistii au ratat mai multe ocazii de gol.
Formaţia lui Cristian Pustai a reuşit să păstreze tradiţia ultimelor confruntări cu gruparea din Bulevardul Ghencea. Gaz Metan a remizat în deplasare cu Steaua, la capătul unei partide disputate. Steaua a dominat începutul partidei din Ghencea, însă Rusescu nu a reuşit să îl învingă pe Pleşca în minutul 23 din poziţie de unu la unu cu portarul Gazului Metan. Peste doar trei minute Tănase a izbit transversala, iar tabela a rămas imaculată. Cu şapte minute înainte de pauză fostul gazist Pîrvulescu iese accidentat, iar formaţia lui Cristian Pustai a echilibrat partida. În minutul 42 Alex Munteanu a ajuns în careu singur cu Tătăraşanu, însă acesta a apărat şutul mijlocaşului gazist. La nouă minute de la reluarea jocului Bicfalvi a trimis cu capul puţin pe lângă poartă din poziţie ideală. Steaua a presat în jumătatea Gazului fără să reuşească însă să găsească drumul spre gol.
"A fost un meci spectaculos, cu multe ocazii. S-a jucat pe contre, mai ales după accidentarea lui Paul Pîrvulescu. Am jucat fotbal, n-am stat cu cinci "pe fund", am ţinut Steaua "sus".

Am demonstrat că jucăm fotbalul. Noi nu stăm cu doctorul pe teren ca alţii. Nici cînd am bătut 3-0, nici acum. Etapa trecută, medicul Mioveniului a stat mai mult pe teren în repriza a doua", a spus Cristi Pustai la DigiSport Special.

"Este un punct mare pentru îndeplinirea celui de-al doilea obiectiv al nostru, salvarea de la retrogradare. Îmi pare un pic rău şi pentru Steaua că nu poate să cîştige.

Noi ne bucurăm că n-am pierdut şi am recuperat din punctele pierdute cu Mioveni. Sîntem o echipă surpriză. E un rezultat echitabil", a spus Ciprian Petre la DigiSport Special. 

In urma acestui rezultat,Gaz Metan a fauct 27 de puncte si se afla pe locul 12 , la 3 puncte de primul loc retrogradabil.