Cristi Pustai : E timpul sa plec la alta echipa

Cristi Pustai : E timpul sa plec la alta echipa

Cristi Pustai a confirmat la Radio GSP că are oferte şi că din vară sînt şanse mari să plece la un club mai puternic decît Gaz Metan: "Poate după 5 ani şi jumătate ar fi cazul să plec. Pînă în vară sînt antrenorul Gazului. Nu sînt omul care să ia decizii peste noapte, au mai fost oferte pentru mine dar am preferat să rămîn. Prefer cînd se termină campionatul să tratez în linişte".

Preşedintele celor de la Gaz Metan Ioan Horoba  , a dezvăluit la Radio GSP că antrenorul Cristi Pustai ar putea antrena din vară unul dintre granzii Ligii 1
"Pustai e dorit de două echipe din primele cinci din Romania. Nu vreau sa ne despartim de el, dar i-aş dori sa plece la echipe mari, pentru că merită. Lumea trebuie să ştie că Pustai a făcut performanţă, deşi în trei ani am investit doar 70.000 de euro, în Frăsinescu şi Vukadinovici", a declarat Horoba la Radio GSP.
Preşedintele medieşenilor a vorbit şi despre meciul din Regie, 2-1 cu Sportul:
"Am avut noroc, pînă la 1-1 am jucat foarte slab. Îmi pare rău de Sportul, pentru că e o echipă aşa frumoasă şi joacă fotbal, păcat că vor retrograda".
 CINE CREZI CA AR TREBUI SA PLECE DE LA GAZ METAN ? PUSTAI SAU HOROBA ?