De ce ne-am mai prezentat la meci ?!

De ce ne-am mai prezentat la meci ?!

Formatia antrenata de Cristi Pustai , a pierdut fara drept de apel , scor 3-0 , in deplasare cu formatia Universitatea Cluj.
Gabriel Boștină a deschis balul pe Cluj Arena în minutul 16, învingându-l pe Pleșca cu o lovitură de cap din 11 metri. Studenții au continuat atacurile la poarta medieșenilor, iar golul doi a sosit înainte de pauză: Grozav scapă singur cu Pleșca şi-l învinge pe portarul Gazului. A fost un liniștitor 2-0 la pauză, iar Claudiu Niculescu se îndrepta spre o victorie fără emoții în a doua zi de Paști. Gazistii nu au reușit să tragă niciun șut pe poartă.
Elevii lui Cristi Pustai ies de la cabine mai deciși să pună în pericol poarta clujenilor, însă toate atacurile au fost oprite excelent de reduta “șepcilor roșii”.  Bornescu iese la rampă în minutul 69 când scoate incredibil o lovitură de cap expediată din numai șase metri de poartă de D. Roman. Adrian Cristea și Grozav ratează doi ocazii bune de gol, înainte ca Drăghici, înlocuitorul lui Grozav, să închidă tabela în minutul 89. Niculescu le-a arătat fanilor nu numai că știe să pregătescă echipa pentru un meci greu, ci și să facă schimbări utile, rămânând neînvins la cârma Universității Cluj.
Cele două echipe:
“U” Cluj: Bornescu – Achim, Galamaz, Szukala, Mendy – Boştină, Hoban, D. Popa – Cojocnean, N. Tony, Grozav
Antrenor: Claudiu Niculescu
Rezerve: Boşneag, Pele, Abrudan, Ad. Cristea, Tulio, Drăghici, Dauksa
Gaz Metan: Pleşca – M. Ciucă, Frăsinescu, Fl. Lazăr, Vukadinovici – Breeveld, Issa Ba – Bawab, Tahar, C. Petre – Vitinho
Antrenor: Cristian Pustai
Rezerve: Gurincu, R. Zaharia, Muth, R. Avram, Dudiţă, D. Roman, Al. Muntean