Eric:''Mi-e dor de Gazu,de fani si oras''

Eric:''Mi-e dor de Gazu,de fani si oras''

Fostul mijlocas al echipei Gaz Metan Medias , Eric de Oliveira , care acum joaca in Ucraina , a declarat intr-un interviu acordat Site-ului de Sport Nr.1 in Medias , ca ii este foarte dor de Medias si de suporterii Gazului.

Gazistul : Eric In primul rand spune-ne cum te simti la Karpaty?
Eric: Orasul e frumos,am tot ce imi trebuie , dar mai bine eram acasa la Medias.Echipa nu merge asa de bine,suntem moment intr-o faza slaba,dar sunt sigur ca vom reusii sa iesim din situatia asta.
Gazistul:Din cate am observat esti foarte iubit si acolo !
Eric:Repede am intrat in inima suporterilor,muncesc mult , sunt foarte serios , sunt sigur ca lumea recunoaste munca mea,si ma bucur ca sunt iubit si aici.
Gazistul:Ce ne poti spune despre situatia in care se afla Gazul acum ?
Eric:Gazu este intr-o o faza delicata,deci o inceput sezonul bine cu meciurile pe care le-o avut in Europa Lague,putea sa ajunga in grupe,cred ca toti erau motivati pentru a ajunge in grupe,dar din pacat nu au reusit,va trece momentul asta si Gazu va reveni ce era.
Gazistul:.Urmaresti meciurile Gazului , ti-ai dori sa fi pe teren sa dai o mana de ajutor ?
Eric:Urmaresc aproape de fie care data cand au meci,normal mi-e dor de momentele placute pe care le-am avut la Medias,daca as putea sigur eram acum acasa.
Gazistul:Ti-e dor de suporterii Gazului , de orasul nostru ?
Eric:Mi-e dor,acum copilu meu creste in Medias,o sa ma stabilesc acolo unde sunt iubit,le simt lipsa,e orasul care ma facut fotbalist bun in Romania.
Gazistul:Daca ai primi o oferta sa revii la Medias ce ai face ?
Eric:Acum este prea complicat,sunt sub contract aici 4 ani,dar nimic nu este imposibil,sunt sigur ca intr-o o zi vo reveni la Medias.
Gazistul:Crezi ca se simte lipsa ta ?
Eric:Gazul niciodata nu a stat in mine,am avut nevoie foarte multa de echipa,ma bucur cand intodeauna cineva vorbeste despre mine,e normal ca suporterii intodeauna isi amintescd momentele frumoase pe care le-am trait impreuna cu echipa,dar Gazul are acum niste jucatori buni,Vitinho va aduce multa bucurie pt suporteri si oras.
Gazistul:Domnul Horoba zice ca vei fi suspendat 16 etape.
Eric:Cred ca subiect cu D.Horoba este inchis pt mine,adevarul este ca intotdeauna va gasii o calea ca sa ma suspende in Romania ca sa nu ajung la alte echipe,dar numai in Romania nu voi putea juca,si eu astept sa se rezolva repede situatia la FiFA.
Gazistul:Ce sanse sunt ca voi doi sa va impacati ?
Eric:Nu am nimic cu D.Horoba,el de mai multe ori o avut lipsa de respect in fata mea,dupa 4 ani in care am incercat sa dau totul pentru mine si echipa,deci el nu o vazut cum am ajuns la Medias si cred ca habar nu stie ce inseamna Gaz Metan pt oras,ii doresc echipei sa castige cupa si sa ajunga in Europa League.
Gazistul:Fanii Gazului te vor inapoi la echipa , ce le poti spune ?
Eric:Fanii care ma vor inapoi,stiu ca intodeauna i-am respectat si le-am dat atentie,chiar daca erau unele momente mai slabe ale mele,sunt fericit si ma bucur cand ma uit la un video cu Gazu si ma gandesc ca am facut partea din cresterea lor,am respect totdeauna pentru ce a fost Gazul,pentru ce este acum si pt cine va fi.Intotdeauna echipa e alaturi de mine,in inima mea , sentimentul nu se opreste niciodata...GMM Forever.