Gaz Metan 3-2 Pandurii Tg.Jiu

Gaz Metan 3-2 Pandurii Tg.Jiu

Gaz Metan Medias se impune in fata Pandurilor, cu scorul de 3-2, intr-o partida in care arbitrul central , Teodor Craciunesc si-a facut de cap.
Cu o singura victorie in ultimele 9 jocuri, Gazul este intr-o situatie extrem de delicata in subsolul clasamentului, iar un esec cu oltenii ar duce-o sub linie. Nici Pandurii nu sta foarte bine la rezultatele obtinute in deplasare, unde nu a reusit decat 7 puncte in 12 partide.
Inceput in forta pentru gazde care au o prima ocazie in minutul 3 atunci cand in urma unei lovituri libere, Markovic reia pe spate, pe langa poarta. 4 minute mai tarziu, Frasinescu deschide scorul cu o lovitura de cap din centrarea lui Ciprian Petre. Frasinescu (14′) poate realiza dubla, dar trimite pe langa poarta dintr-o pozitie favorabila. Viera il faulteaza pe Bawab si se acorda penalty care este transformat cu succes de Florin Lazar (24′). Lemnaru (42′) scapa singur cu Plesca si-l invinge pe portarul gazdelor, reducand astfel din diferenta. Pintilii (45′) are ocazia egalarii, insa reluarea sa din voleu trece pe langa bara.
Maxim este faultat in careu de Markovic si Pandurii primeste penalty. Ibeh (54′) restabileste egalitatea, dar Vitinho (67′) duce Gazul din nou in avantaj cu o lovitura de cap din pasa lui Frasinescu. Gazul ramane in 10 dupa ce acelasi Frasinescu vede cartonasul rosu pentru un fault dur asupra lui Ibeh. 3-2 scor final si mediesenii isi adjudeca astfel prima victorie pe teren propriu din acest an.
"Meci foarte greu, ne aşteptam la acest lucru. A fost un meci plăcut, mai ales pentru spectatori. Sunt fericit că am bătut, am început bine partida, păcat că nu am menţinut până la pauză avantajul de două goluri. Am stat bine în teren. Sperăm să facem un joc bun cu Sportul şi să luăm o opţiune serioasă pentru salvarea de la retrogradare. Aş mai vrea minim 9 puncte pe acest final de sezon", a declarat Pustai, care nu va conta cu Sportul pe Markovic, Frăsinescu, Todea şi Pleşca, toţi suspendaţi.

Marcatori: 7′ Frasineanu, 25′ Florin Lazar, 67′ Vitinho – 42′ Lemnaru, 54′ Ibeh
Cartonase galbene: 27′ Markovic, 60′ Todea, 82′ Plesca – 25′ Viera
Cartonase rosii: 77′ Frasinescu
Gaz Metan: Plesca – Frasinescu, Fl. Lazar, Markovic (74′ Zagaria), Vukadinovici (46′ Muth) – Cr. Todea, Issa Ba – R. Avram, Bawab (46′ Breeveld), C. Petre – Vitinho
Rezerve: Buchta, Al. Muntean, Bozesan,D. Roma
Pandurii: Mingote – Ungurusan (81′ Al. Grigoras), Viera, I. Rada II, Cardoso (71′ Al. Vlad) – Cl. Voiculet, Pintilii, D. Nistor – Al. Maxim (71′ Batin), Lemnaru, Ibeh
Rezerve: Lazar, C. Cristea, Avramescu, Tataru