Gaz Metan invinge Dinamo dar rateaza Finala

Gaz Metan invinge Dinamo dar rateaza Finala

Gaz Metan Medias rateaza calificarea in Finala Cupei Romaniei , dupa ce au invins cu 2-1 , in tur fiind 1-0 pentru Dinamo.
Golurile au fost marcate : Zarko Markovic min 7 , Issa Ba min 80 / Dorel Stoica min 57.

“Din pacate nu a fost ceea ce ne-am dorit, am luptat, dar nu am reusit sa ne calificam. Nu pot sa spun nimic despre transferul la Cluj pentru ca nu stiu nimic despre asta. Daca vreti sa stiti mai multe trebuie sa intrebati conducerea “, a declarat Markovic in direct la Sport.ro.

“Stiam ca daca vom primi gol ne va fi foarte greu. Eu zic ca am pierudt calificarea in meciul tur cand am fost superiori lui Dinamo si am pierdut. A fost o victorie si un spectacol, dar din pacate nu ne-a adus si calificarea. Trebuie sa ii dam Cezarului ce-i al Cezarului si sa felicitam castigatoarea. Am ratat foarte mult si am pierdut aceasta calificare ca o ironie a sortii dintr-un corner unde noi suntem foarte puternici. Ne doream calificarea si pentru acest oras, dar asta e. Se pare ca aceste meciuri din Cupa se apropie de Europa si parca am simtit acea durere ca nu am reusit pentru un gol sa ajungem in finala. In campionat sunt alte probleme, aici am putut folosi alta echipa pentru ca nu conteaza cumul de cartonase”, a declarat Cristi Pustai, antrenorul lui Medias, in direct la Sport.ro.