Rusine Muresenilor , Rusine Dragos Istrate

Rusine Muresenilor , Rusine Dragos Istrate

Mijlocasul echipei Gaz Metan , Razvan Avram , a primit aseara cartonasul rosu deoarece a incercat sa il opreasca pe Zarko Markovic de la o bataie ,si pentru ca i-a zis arbitrului ''iti bati joc de noi''.

Arbitrul tocmai fluierase finalul jocului cînd Markovici s-a ridicat furios şi s-a dus să-i ceară socoteală ex-stelistului. În acel moment s-a iscat o bătaie generală, fundaşul lui Gaz Metan fiind bruscat de doi membri ai staff-ului gazdelor, care l-au împins şi l-au tras de păr.

Markovici a fost dus la Spitalul de Urgenţă Tg. Mureş şi a avut nevoie de cîteva puncte de sutură pentru a i se închide rana de deasupra urechii. Jucătorul nu şi-a pierdut în nici un moment cunoştiinţa, nici pe teren, nici la spital iar medicii au precizat că nu e nimic grav si Markovic va fi foarte probabil trimis acasă după efectuarea unei tomografii.


Markovici a părăsit spitalul, după alte investigaţii care nu au relevat vreo problemă serioasă. "La ultima fază am sărit la minge, iar Ghionea m-a lovit cu cotul in partea stanga a capului. Nu ştiu de ce a făcut asta. După ce s-a terminat meciul, m-am dus spre arbitru şi atunci am văzut că sunt plin de sînge. Mă doare şi gîtul, cred că am o entorsă", a declarat jucătorul pentru GSP.ro