Vointa se muta la Medias ,esti de acord?

Vointa se muta la Medias ,esti de acord?

Cu doar două zile înainte de derby-ul retrogradării, cu Petrolul, patronul Voinţei Sibiu, Ioan Hămbăşan, detonează bomba: Voinţa ar putea să nu mai joace la Sibiu.

Conducătorul clubului sibian se declară extrem de nemulţumit de atitudinea autorităţilor locale faţă de echipă.

“Nu vom avea probleme cu licenţa deoarece avem deja parafată varianta Mediaş pentru anul viitor. E semnat contractul şi dacă rămânem în Liga I, e foarte posibil să jucăm acolo. Nimeni de aici nu înţelege nevoile echipei, primăria şi consiliul local nu se gândesc la sport şi nu apreciază ce facem aici”, spune Hămbăşan.

“Să nu ne facă de ruşine!”

Vehement, investitorul sibian spune că varianta Mediaş e foarte probabilă ţinând cont de stadiul actual al lucrărilor.

“Dacă nu se fac turnicheţii, nocturna şi gazonul nu rămânem aici. Nici nu aveam cum să ne luăm licenţa în condiţiile acestea. Mi-e greu să cred că se va rezolva, ţinând cont că am avut nevoie de derogare pentru a juca returul pe acest stadion, nu s-au făcut nici măcar turnicheţii de care era nevoie. Timpul e înaintat deja, trebuiau făcute unele lucruri deja. Nu pot să investesc eu la stadion. I-aş ruga pe cei în cauză să nu ne facă de ruşine”, conchide Hămbăşan.

După 26 de etape Voinţa e pe locul 13, având un singur punct avans faţă de Chiajna, prima formaţia sub linia retrogradării.

O altă formaţia a disputat meciurile de acasă la Mediaş, sezonul trecut. Este vorba de Universitatea Cluj, care a jucat acolo 6 meciuri.
Articol scris de Mihai CINPOERU