Ce meci , ce victorie.Gazul aproape salvata

Ce meci , ce victorie.Gazul aproape salvata

Gaz Metan Medias a reusit sa se impuna, pe teren propriu, in fata formatiei Otelul Galati, cu scorul de 1-0, in ultima partida a etapei a 29-a a Ligii I,si a 3-a victorie consecutiva.
Mediesenii au avut un inceput curajos de meci si i-au dat emotii lui Branet. Razvan Avram, Issa Ba si Muth au semnat primele ocazii in primele 15 minute, dar replica Otelului a fost destul de taioasa prin Bus, dar sutul sau este scos in extremis din poarta. Bara o salveaza de doua ori pe Otelul: Ciuca trimite o torpila de la 25 de metri insa mingea nimereste transversala. Nici Issa Ba nu a fost mai norocos,a trimis mingea in bara dupa o lovitura cu capul.
Inceputul reprizei secunde a fost la fel de steril ca si prima parte a meciului, dar parea ca Otelul a intrat mai hotarata sa transeze meciul in favoarea sa. Stromajer, Didi si Liviu Antal nu au reusit sa il pacaleasca pe Plesca, in schimb Vitinho a deschis scorul cu un sut din interiorul careului dupa ce Costin trimisese din nou mingea in bara.

"Respirăm mai uşuraţi după trei victorii la rînd. A fost un meci teribil. Oţelul a crezut în şansa ei chiar şi în 10 jucători. Sîntem bucuroşi că am făcut 37 de puncte şi am cam ieşit din zona fierbinte. Campionatul e imprevizibil şi nici nu ştiu cîte puncte ne-ar trebui să fim siguri că nu retrogradăm.

Îmi felicit jucătorii că au crezut în ei şi au dat dovadă de caracter. Bara-i bară, nu e gol, trebuie să ai nervii tari pe margine. Trebuie să mergi la controale mai des ca să rezişti la patru bare şi la faze singur cu portarul", a spus Cristi Pustai la Fanatik Show, la DigiSport 1.

Gaz Metan – Otelul 1-0 (0-0)
Marcatori: 73′ Vitinho
Cartonase galbene: 30′ Muth, 76′ Bawab, 81′ Issa Ba – 72′, 83′ Sarghi, 90+2′ Costin
Cartonase rosii: 83′ Sarghi
GAZ METAN 4-2-3-1: Plesca – Ciuca, Muth, Lazar, Markovic – Todea, Issa Ba – Munteanu (15′ C. Gheorghe), Bawab (76′ Zaharia), Avram (88′ Breeveld) – Vitinho
Rezerve: Buchta , Dudita, Nicandro, Tahar
Antrenor: Cristian Pustai
OTELUL 4-2-3-1: Branet – Rapa, Sirghi, Costin, S. Ilie – Neagu(75′ Viglianti), Giurgiu – Stromajer, Didi, Bus (63′ Antal) – Punosevac
Rezerve: Grahovac – Filip, Frunza, Perendia
Antrenor: Dorinel Munteanu