Cristi Bud:''Vreau sa raman la Medias''

Cristi Bud:''Vreau sa raman la Medias''

Atacantul echipei Gaz Metan Medias , Cristi Bud , a declarat in exclusivitate pentru Site-ul Suporterilor ca si-ar dori sa ramana la Medias si in sezonul viitor , dar totul depinde de conducerea clubului Gaz Metan care va decide daca il va pastra sau nu.

Gazistul : Cristi , in primul rand ce ne poti spune despre victoria cu Otelul ?
Cristi Bud : Era foarte important acest meci daca pierdeam eram din nou in zona fierbinte a clasamentului , asa cu victoria aceasta suntem ca si scapati de grijile retrogradarii.

Gazistul:Ce ti-a zis medicul la ultimul control legat de accidentarea ta ?
Cristi Bud : Aacum de 2 zile am fost la control si mi-a zis ca sunt apt 100% de antrenamente.Deci mi-am revenit 100% , si sunt foarte bucuros .
 Gazistul : Ce sanse sunt ca suporterii Gazului sa te vada pe gazon in aceste ultime etape?
Cristi Bud : Sunt sanse foarte mici din pacate pt mine , cei de la CFR Cluj au fost de acord sa ma imprumute inca un an la Medias,dar deocamdata nu m-am inteles cu cei din conducerea Gazului.Eu sper sa ma inteleg pana la urma cu ei pt ca eu imi doresc enorm de mult sa raman la Medias dar nu in conditiile care vor ei.
Gazistul : Sa intelegem ca cei din Conducerea Gazului vor decide daca vei continua sau nu la Medias ?
Cristi Bud : Exact asa este.Eu vreau sa raman dar daca ei nu vor , o sa ma intorc la cCFR si am sa fiu imprumutat la alta echipa pentru ca eu vreau sa joc.Am nevoie de jocuri , am sa revin mai puternic si mai bun in urmatorul sezon.
Gazistul : Ce ne poti spune despre ultimele sedinte purtate intre tine si conducerea noastra?
Cristi Bud : Va pot spune ca am vorbit de cateva ori cu cei din conducere dar deocamdata nu ne-am inteles,
eu vreau sa raman aici dar nu in conditiile care vor ei.
Gazistul : Si care sunt acele conditii?
Cristi Bud : Nu pot sa spun exact conditiile , dar este vorba de o diferenta mica de bani.
Gazistul : L-am pierdut pe Eric tot din cauza banilor,Eric vroia o marire de salar , dar conducerea a refuzat.Crezi ca te va refuza si pe tine?
Cristi Bud : Eu sper ca sa nu se ajunga aici . dar daca continua tot asa aici o sa se ajunga.
Gazistul  : O ultima intrebare.Ce mesaj le transmiti suporterilor Gazului ?
Cristi Bud : Sa fie alaturi de echipa pentru ca in ultimile meciuri au fost foarte putin suporteri si ma doare cand vad ca stadionul e cam gol.Trebuie sa fie alaturi de noi si la meciuri cu echipele mici nu numai la meciurile cu Steaua si Dinamo.