Echipa de baschet Gaz Metan clasata pe locul 3

Echipa de baschet Gaz Metan clasata pe locul 3

Astăzi, 16 mai 2012, s-a dat startul celei de-a doua partide a finalei mici, disputată între echipele U-Mobitelco Cluj-Napoca și BC Gaz Metan Mediaș, acest meci fiind jucat cu medaliile pe masă pentru gaziști.
După terminarea primului act, tabela arăta 20-19 pentru gazde, scorul fiind decis cu un minut înainte de fluierul de final al sfertului, când Deven Mitchell a ratat o aruncare liberă. Prima jumătate a sfertului doi a aparținut clujenilor,având un avantaj de 7 puncte, după care gaziștii au revenit. Astfel, scorul la terminarea reprizei a fost 39 – 40.
Sfertul trei nu a înregistrat diferențe mari de scor, iar la sfârșit echipa de pe Someș a avut avantajul minim. Al patrulea sfert avea să decidă ocupanta locului trei la finalul acestui sezon, după ce Kyndall Dykes a ratat două aruncări libere in ultimele secunde și tabela s-a închis la scorul de 77-75 pentru medieșeni.
Așadar Gaz Metan Mediaș încheie seria finalei mici după două meciuri, întorcându-se acasă cu medaliile de bronz, și repetând figura din sezonul competițional 2009-2010.
Christina Hațegan