Egal cat o victorie.Gaz Metan 2-2 Rapid

Egal cat o victorie.Gaz Metan 2-2 Rapid

Gaz Metan Medias a terminat la egalitate , scor 2-2 cu Rapid Bucuresti , dupa ce rapidistii au condus cu 2-0 , iar mediesenii jucase cu un om in minus , dupa eliminarea lui Issa Ba.
, Rapidul a inceput foarte motivat aceasta partida semnand prima ocazie inca din mintul 4. Herea a reusit sa-l dribleze pe Muth si sa trimita mingea spre poarta goala, dar Markovic a respins in extremis. Roman, Bozovic si Surdu si-au incercat si ei norocul la poarta lui Plesca, insa fara nicio finalitate pe tabela de marcaj. In minutul 13, rapidistii au primit penalty pentru hentul in careu a lui Frasinescu. Herea a ratat, dar Kovacs a decis repetarea loviturii, pentru ca mediesenii intrasera in careu inaintea executarii. Herea (17′) a batut a doua oara si a deschis scorul. Rapidul si-a dublat avantajul dupa ce Bozovici a centrat in fata portii, iar reluarea lui Grigorie a fost deviata in poarta de Roman (38′). Oaspetii se puteau desprinde la 3 goluri, dar centrarea lui Grigorie pentru Surdu a trecut pe langa poarta.
In repriza secunda, rapidistii au facut pasul inapoi, iar gazdele au pus stapanire pe joc. Franesinescu (56′) l-a pus la incercare pe Coman, insa fara probleme pentru portarul giulestean. Rapidul a ripostat prin Grigorie, insa Plesca a intervenit salvator. Intr-un moment de apatie al jocului, Bawab (78′) a prins un sut senzational din marginea careului si Coman a fost invins. Rapidul a ratat sansa de a puncta golul cu numarul 3, dar combinatia dintre Pancu si Teixeira din fata careului nu are nicio finalitate. Mesiasul a restabilit egalitatea cu ajutorul lui Grigore (90′) care a trimis mingea in propria poarta.
Gaz Metan Medias – Rapid Bucuresti: 2-2 (0-2)
Marcatori: 78′ Bawab, 90′ Grigore (autogol) – 17′ Herea, 39′ Grigorie
Cartonase galbene: 14′ Plesca, 17′ Muth, 18′ Todea, 45′ Frasinescu – 19′ Bozovic, 53′ Surdu, 62′ Alexa, 80′ Grigorie, 87′ Marcos Antonio, 88′ Burca
Cartonase rosii: 84′ Issa Ba
GAZ METAN MEDIAS: Plesca – Frasinescu, Muth, Markovic, Vukadinovic – Todea (34′ Breeveld), Issa Ba – Avram (45+1′Dan Roman), Bawab, C. Petre (73′ Gheorghe) – Vitinho
Rezerve: Buchta, Zaharia, Ciuca, Nicandro, Tahar
RAPID: Coman – Rui Duarte, Marcos Antonio, Burca, Bozovic – Grigore, Alexa, Grigorie – Roman, Herea (71′ Pancu), Surdu (57′ Teixeira)
Rezerve: Vatca, Ezequias, Pancu, Sburlea, Pavlovic, Glauber
Arbitri: Istvan Kovacs.