FC Vaslui 4-0 Gaz Metan.Urmeaza Rapidul

FC Vaslui 4-0 Gaz Metan.Urmeaza Rapidul

Formatia antrenata de Cristi Pustai , Gaz Metan , a fost spulberata aseara scor 4-0 , de FC Vaslui , meci sustinut in cadrul etape a 30-a din Liga 1 , si ramane pe locul 11 , la 5 puncte de primul loc retrogradabil.

Golurile au fost marcate de Adailton Martins (17), Mike Temwanjera (24, 49, 64).

FC Vaslui:
Borjan - Milanov, M. Constantin, Farkas, Hugo Luz - N'Doye (Anderson '75), Costin - Sânmărtean, Wesley, Adailton (Stanciu '46) - Temwanjera (Yero Bello 67). Antrenor: Augusto Inacio

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Frăsinescu, Lazăr, Muth, Ciucă (Zaharia '60) - Bozeşan (Hilinca '68), Breeveld - Gheoghe (Tahar '55), Vitinho, C. Petre - Roman. Antrenor: Cristian Pustai.


Pustai s-a resemnat în urma meciului cu FC Vaslui, pe care o vede „cea mai bună echipă a campionatului”. De menționat este faptul că Mediașul a fost măcinat fie de accidentări, fie de suspendări. „Rămânem aceeași echipă naivă, care, uneori, am încercat să jucăm frumos, să fim reactivi. Am avut și ceva ocazii, însă la 4-0 e greu să mai povestim de balanța jocului.În prima repriză am primit două goluri la singurele situații, cred că a mai fost o centrare reluată de Wesley – cam atât au avut gazdele în prima repriză. Puteam să reintrăm în joc, l-am avut singur cu portarul pe Vitinho, singur cu poarta goală pe Vitinho, în prima repriză. În repriza a doua l-am avut pe Roman singur cu portarul, am avut chiar și o bară, bine, la șutul lui Petre, scăpat de portar. Cred că am întâlnit cea mai bună echipă, diferența a făcut-o valoarea individuală a jucătorilor: Adailton, primul șut la poartă, primul gol; apoi Temwanjera, un vârf de careu extraordinar, un jucător foarte bun – orice antrenor și l-ar dori în echipă! Nu putem spune că suntem bucuroși, într-adevăr, astăzi, am pierdut 4-0, dar să știți că la spectacol am contribuit și noi, pentru că am ieșit, am încercat să reintrăm în joc. Așa se întâmplă cu o echipă cu jucători de la mijloc de o valoare certă, peste campionatul nostru. Am avut jucători suspendați și accidentați, dar nu e o scuză. Acum, ce să zicem, puteam să pierdem cu 3-0 și să nu încercăm să reintrăm în joc. Eu cred că noi facem spectacol pe unde mergem, și acasă, și în deplasare”, a declarat Cristi Pustai.