Markovic la CFR in schimbul lui Cristi Bud ?

Markovic la CFR in schimbul lui Cristi Bud ?

Oficialii de la CFR au început deja tatonările pe piaţa transferurilor, chiar dacă sezonul nu este nici pe departe decis. Primul pas a fost cedarea pentru încă un an a lui Bud la Gaz Metan, de unde ar putea veni în vară fundaşul Zarko Markovic (25 de ani).
Cristi Bud pare să se despartă definitiv de CFR. Atacantul care în anul când clujenii luau ultimul titlu era golgheterul echipei, deşi a jucat numai în retur în Gruia, e sigur că nu va fi nici în sezonul viitor în lotul CFR-ului. Împrumutat în vara lui 2011 la Mediaş, Bud a avut un start bun, cu cinci goluri, dar accidentarea din sferturile Cupei, cu Poli Timişoara (1-0), l-a ţinut pe tuşă jumătate de an. În aceste condiţii, oficialii CFR-ului vor să-i prelungească pentru încă un an împrumutul la Mediaş, Bud mai având încă doi ani şi jumătate de contract cu echipa lui Arpad Paszkany. Imediat după ce a obţinut acordul clujenilor, Ioan Horoba l-a chemat la renegocieri pe Bud, dar deocamdată n-au ajuns la un consens. "Eu aş prefera să rămân la Mediaş. E prima mea obţiune, dar voi analiza bine toate ofertele. Mai am şi alte oferte şi nu vreau să mă grăbesc. Sper totuşi să mă înţeleg cu Gaz Metan", a spus Bud, căruia i s-a promis un salariu de 5.000 de euro pe lună.

Ţintesc cel mai înalt fotbalist din Liga I
CFR-ul l-a împrumutat gratis pe Bud la Mediaş tocmai pentru a consolida relaţiile cu oficialii Gazului. Ţinta e transferul unui nou jucător de la Mediaş. Cu puţine variante în centrul defensivei, clujenii au pus ochii pe stoperul de 2,04 metri al Gazului, Zarko Markovic (n.r. - cel mai înalt jucător din Liga I), şi ar dori să aibă câştig de cauză în cazul în care vor fi oferte egale. Medieşenii nu ar spune nu unui nou transfer, mai ales că s-au specializat în a vinde câte un jucător în fiecare an. În ultimele 5 sezoane, Curtean, Bud, Pârvulescu şi Hoban au adus clubului aproximativ 3 milioane de euro.
sursa:www.Prosport.ro